ΣΤΗΛΕΣ

Ο Φάμπιαν Ντελφ βλέπει φαντάσματα!

Ο Φάμπιαν Ντελφ βλέπει φαντάσματα!

Ο Φάμπιαν Ντελφ έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Σίτι, αποκαλύπτοντας πως έχει δει φαντάσματα και μάλιστα τέσσερις φορές στο παρελθόν. Δείτε το video!

Ο Φάμπιαν Ντελφ δεν έχει καταφέρει ακόμα να στεριώσει στην Μάντσεστερ Σίτι μετά τη μεταγραφή του από την Άστον Βίλα το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο μέσα σε λίγα μόλις λεπτά συνέντευξης κατάφερε να γίνει βασικό θέμα συζήτησης στην αγγλική επικαιρότητα.

Αιτία η αποκάλυψή του πως έχει δει τέσσερις φορές στη ζωή του φαντάσματα! Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Σίτι στο Youtube ο Άγγλος μέσος δέχτηκε ερώτηση από φίλαθλο για το πώς θα αντιδρούσε αν θα έβλεπε φάντασμα, με την απάντησή του να αφήνει άπαντες με το στόμα ανοιχτό:

Ο Φάμπιαν Ντελφ βλέπει φαντάσματα!

"Βλέπω συνέχεια φαντάσματα.Νομίζω ότι πιθανότατα έχω δει τέσσερα. Όταν υπέγραψα για πρώτη φορά στην Άστον Βίλα, έμεινα σε ένα παλιό ξενοδοχείο και υπήρχαν πολλά πράγματα που κινούνταν στο δωμάτιο, ακούγονταν πολλά χτυπήματα.

Τα μαλλιά είχαν σηκωθεί στην πλάτη του λαιμού μου. Και τέσσερις μήνες πριν, είδα δύο φαντάσματα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού μου. Τα είδα σίγουρα. Το ένα κουβαλούσε ένα σώμα και πήγε στο μπαλκόνι μου και εξαφανίστηκε...", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε την απάντηση του Ντελφ από τα 4' 52'' του video:

Δείτε απολαυστικά tweets με αφορμή την αποκάλυψη του Άγγλου άσου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ