ΣΤΗΛΕΣ

Ο επικός διάλογος των Ιμπραχίμοβιτς και Πογκμπά!

Ο επικός διάλογος των Ιμπραχίμοβιτς και Πογκμπά!
© EMPICS SPORT

Οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Πολ Πογμπά συνθέτουν ένα τρομερό ζευγάρι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι μόνο εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Απολαύστε το διάλογο που είχαν στο φινάλε του αγώνα με την Σαουθάμπτον (video).

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Πολ Πογκμπά έχουν "δέσει" απίστευτα αν και είναι μόλις λίγο καιρό μαζί στα αποδυτήρια του "Old Trafford" και δεν χάνουν την ευκαιρία να "πειράζει" ο ένας τον άλλο ακόμα και στο περιθώριο αγώνων. Αυτό συνέβη και λίγο μετά το 2-0 επί της Σαουθάμπτον, με τον Σουηδό φορ και τον Γάλλο χαφ να εμφανίζονται μαζί στη μεικτή ζώνη για τηλεοπτικές δηλώσεις και να "τσακώνονται" για τη φάση του τελευταίου λεπτού.

Τότε που ο Πογκμπά δεν κατάφερε να σκοράρει με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Ιμπραχίμοβιτς να του λέει (αστειευόμενος) πως θα έπρεπε να τον είχε δει που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά του και να του βγάλει ασίστ.

"Νομίζω ότι είπες προηγουμένως πως δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει", ήταν το σχόλιο του ρεπόρτερ Geoff Shreeves προς τον "'Ίμπρα", με την απάντηση του 34χρονου σούπερ σταρ να είναι αφοπλιστική: "Ναι, αλλά τώρα έπρεπε να είχε δώσει πάσα".

Το "ωραίο" της υπόθεσης είναι πως ο Πολ Πογκμπά κλήθηκε να δώσει στον συμπαίκτη του το βραβείο για τον MVP της αναμέτρησης, με τον Γάλλο να δράττεται της ευκαιρίας και να δηλώνει: "Βλέπεις, σου δίνω τώρα την πάσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ