ΣΤΗΛΕΣ

Ο Durant χτύπησε τατού με τον 2Pac

Ο Durant χτύπησε τατού με τον 2Pac

Την αποκάλυψη την έκανε ο Klay Thompson που φωτογράφισε και "ανέβασε" το νέο τατού του Kevin Durant. Ο άσος των Warriors "σκέπασε" το αριστερό του πόδι με τον Tupac Shakur και τους Wu-Tang Clan (photo).

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Φαίνεται μάλιστα από την φωτογραφία ότι είναι αρκετά "φρέσκο". Στο πόδι του KD δεσπόζει το πρόσωπο του αδικοχαμένου 2Pac, ενός από τους πιο διάσημους ράπερ, ο οποίος εκπροσωπούσε την δυτική ακτή της χιπ-χοπ σκηνής.

Μαζί με τον 2Pac, ο οποίος λάτρευε το μπάσκετ και είχε πρωταγωνιστήσει μάλιστα σε μια αθλητική ταινία (υποδυόταν τον "Birdy" ένα μέλος συμμορίας, που ήταν παράλληλα προπονητής της ομάδας στο "Above The Rim", φιγουράρουν και οι Wu-Tang Clan, το νεοϋορκέζικο χιπ-χοπ συγκρότημα, από το οποίο είχαν σχηματίσει αρχικά μεταξύ άλλων οι RZA και Method Man.

Διαβάστε το Longform αφιέρωμα του Sport24.gr στη σύνδεση της χιπ-χοπ μουσικής με το μπάσκετ.

Ιδού λοιπόν το τατουάζ του Durant, ο οποίος είχε "ζωγραφίσει" πριν μερικά χρόνια όλη την πλάτη του με την πατρίδα του, το Μέριλαντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ