ΣΤΗΛΕΣ

Ο δήμαρχος του Λίβερπουλ ζήτησε έρευνα για τη μεταγραφή του Μπάρκλεϊ στην Τσέλσι!

Ο δήμαρχος του Λίβερπουλ ζήτησε έρευνα για τη μεταγραφή του Μπάρκλεϊ στην Τσέλσι!

Σύμφωνα με το "BBC", ο δήμαρχος του Λίβερπουλ, Τζο Άντερσον ζήτησε απ' την αστυνομία να διεξάγει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε κάποια παρατυπία στη μεταγραφή του Ρος Μπάρκλεϊ απ' την Έβερτον στην Τσέλσι.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ρος Μπάρκλεϊ βρέθηκε πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Τσέλσι, αλλά την τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και προτίμησε να παραμείνει στην Έβερτον. Ωστόσο, οι "μπλε" δεν το έβαλαν κάτω και τελικά κατάφεραν να τον κάνουν "δικό" τους, πριν από μερικές ημέρες, έναντι περίπου 17.000.000 ευρώ.

Η απόφαση του Άγγλου μεσοεπιθετικού να μετακινηθεί στους Λονδρέζους δεν φαίνεται πως άρεσε στον δήμαρχο του Λίβερπουλ, Τζο Άντερσον, ο οποίος απέστειλε επιστολή στην Αστυνομία, μέσω της οποίας ζητάει να διεξαχθεί έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε κάποια παρατυπία στη μεταγραφή του.

Ο Άντερσον, ο οποίος είναι γνωστός φίλος της Έβερτον, υποστηρίζει πως είναι πιθανό να υπήρξε "κρυφή" συμφωνία μεταξύ της πλευράς του παίκτη και της Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι ούτως ώστε να γλιτώσουν χρήματα οι "μπλε" απ' την μεταγραφή του.

Συγκεκριμένα, ο Άντερσον τονίζει, μέσα στην επιστολή, πως το αρχικό κόστος μεταγραφής ήταν 40.000.000 ευρώ. Όμως, λόγω του γεγονότος πως ο Μπάρκλεϊ δεν αγωνίστηκε καθόλου το πρώτο μισό της σεζόν εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού, η χρηματιστηριακή αξία του έπεσε κάτω απ' το μισό!

"Στην καλύτερη, πρόκειται για ένα κακό deal της Έβερτον. Στη χειρότερη, μπορεί να υπήρξε σκόπιμη προσπάθεια να μειωθεί η αξία του παίκτη προκειμένου να επωφεληθεί ο ποδοσφαιριστής, ο ατζέντης του, καθώς κι ο σύλλογος που επρόκειτο να τον αγοράσει", αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ