ΣΤΗΛΕΣ

Ο Carmelo Anthony αγοράζει ποδοσφαιρική ομάδα

Ο Carmelo Anthony αγοράζει ποδοσφαιρική ομάδα

Ο Carmelo Anthony θύμισε πως "έχω πάθος για το ποδόσφαιρο" τη μέρα που παρουσιάστηκε ως εκ των αφεντικών της Puerto Rico FC (video).

Ένας νέος σύλλογος προστέθηκε στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη. Είναι η Puerto Rico FC που θα εμφανιστεί στη North American Soccer League το 2016. Και θα ζούσατε χωρίς αυτήν την πληροφορία, ομολογουμένως. Αλλά είπαμε να σας τη δώσουμε, διότι στα αφεντικά ανήκει και ο Carmelo Anthony.

Ο φόργουορντ των Knicks ήταν στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της ομάδας και εξήγησε πως "πάντα είχα πάθος για το ποδόσφαιρο, το οποίο κρατούσα για τον εαυτό μου και τους φίλους μου. Όσο περισσότερο χρόνο περνούσα στο Puerto Rico, τα έξι τελευταία χρόνια, τόσο πιο ξεκάθαρο γινόταν το γεγονός ότι δεν έχουμε κάτι στο νησί που να αποκαλούμε "δικό μας". Που να εκπροσωπεί τη χώρα, παγκοσμίως. Και για αυτό έφτιαξαν τη συγκεκριμένη ομάδα που θα είναι η 13η της NASL. Ο Anthony και η σύζυγος του, έχουν ρίζες στο Πουέρτο Ρίκο και τα τελευταία χρόνια προσφέρουν κοινωνικό έργο στην πολιτεία.

Ο οκτώ φορές All Star είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Κούβα, ως φιλοξενούμενος του Πελέ, σε ματς ιστορικής σημασίας στην Αβάνα, ενώ πέρυσι είχε περάσει κάποιες ημέρες με τη Ρεάλ, όταν η "βασίλισσα" είχε πάει στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ