ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ασού Εκοτό απέρριψε την Μπέρμιγχαμ επειδή θέλει να γίνει πορνοστάρ!

Cameroon's Benoit Assou Ekotto listens to the national anthems before their friendly soccer match with Portugal Wednesday, March 5 2014, in Leiria, Portugal. The game is part of both teams' preparation for the World Cup in Brazil. (AP Photo/Armando Franca)
Cameroon's Benoit Assou Ekotto listens to the national anthems before their friendly soccer match with Portugal Wednesday, March 5 2014, in Leiria, Portugal. The game is part of both teams' preparation for the World Cup in Brazil. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο τεχνικός της Μπέρμιγχαμ, Χάρι Ρέντναπ παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως επιχείρησε να αποκτήσει τον Μπενουά Ασού-Εκοτό, αλλά ο Καμερουνέζος μπακ του διεμήνυσε πως θέλει να γίνει πορνοστάρ!

Ο Χάρι Ρέντναπ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπέρμιγχαμ τον περασμένο Απρίλιο και κατάφερε να τη διατηρήσει στην Championship. Όπως όλα δείχνουν, ο έμπειρος Βρετανός τεχνικός θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην αγγλική ομάδα, καθώς ήδη έχει αρχίσει να καταστρώνει τα μεταγραφικά πλάνα της επόμενης περιόδου.

Βέβαια, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο " Spurs Show podcast", η πρώτη απόπειρα μεταγραφής δεν στέφθηκε με επιτυχία, αφού ο Μπενουά Ασού Εκοτό αρνήθηκε να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, καθώς θέλει να κάνει στροφή στην καριέρα του!

"Η αλήθεια είναι πως ήθελα να φέρω τον Ασού Εκοτό στην Μπέρμιγχαμ, αλλά το μοναδικό πρόβλημα είναι πως, όπως μου παραδέχθηκε, θέλει να γίνει πορνοστάρ! Ίσως μπορέσω να τον πείσω να συνεχίσει γι' ακόμα ένα χρόνο, προτού ασχοληθεί με το πορνό", σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση ο Ρέντναπ, με τον οποίο ο Ασού Εκοτό συνυπήρξε σε Τότεναμ και ΚΠΡ. Τη φετινή χρονιά ο Καμερουνέζος μπακ αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μετς, μετρώντας μία ασίστ σε 20 συμμετοχές.

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ