ΣΤΗΛΕΣ

Ο απίστευτος όρος στο συμβόλαιο του Κόατες

Ο απίστευτος όρος στο συμβόλαιο του Κόατες

Ο Σεμπάστιαν Κόατες φορούσε τα τελευταία χρόνια κόκκινα ποδοσφαιρικά παπούτσια, όμως στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έχασε αυτό το... προνόμιο! Διαβάστε το story.

Tα τελευταία χρόνια ο Σεμπάστιαν Κόατες συνήθιζε να φοράει κόκκινα παπούτσια, με την συγκεκριμένη χρωματική επιλογή να επηρεάζεται από την παρουσία του σε Λίβερπουλ και Σάντερλαντ, όμως τώρα θα πρέπει να διαλέξει διαφορετικό χρώμα.

Ο Ουρουγουανός σέντερ μπακ επιθυμούσε να τα φοράει και στην Πορτογαλία μετά τη μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (δανεικός από την Σάντερλαντ) όμως οι άνθρωποι του συλλόγου έβαλαν όρο στο συμβόλαιό του που του απαγορεύει να εμφανίζεται με κόκκινα παπούτσια στους αγώνες των "λιονταριών".

Αιτία το γεγονός ότι το κόκκινο χρώμα είναι "κόκκινο πανί" για τους οπαδούς της Σπόρτινγκ καθώς παραπέμπει στην μεγάλη τους αντίπαλο στην πόλη της Λισσαβώνας, τη Μπενφίκα!

Ο απίστευτος όρος στο συμβόλαιο του Κόατες

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η "Sun" ο παίκτης πρότεινε να φορέσει παπούτσια με άσπρο και μπλε χρώμα για να τιμήσει την πατρίδα του, την Ουρουγουάη, όμως ούτε αυτή η πρότασή του έγινε αποδεκτή καθώς αυτά τα χρώματα παραπέμπουν στην... Πόρτο.

Τι απομένει; Προφανώς να φορέσει παπούτσια άσπρου και πράσινου χρώματος ώστε να ικανοποιήσει τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ