ΣΤΗΛΕΣ

Ο Αντεμπαγιόρ οδήγησε τον αδερφό του σε απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Αντεμπαγιόρ οδήγησε τον αδερφό του σε απόπειρα αυτοκτονίας

Ένα δράμα ζει ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ αφού ο αδερφός του Ροτιμί, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας λόγω παλιότερων δηλώσεων του επιθετικού της Τότεναμ.

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην οικογένεια του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ είναι δύσκολο να περιγραφούν με λέξεις. Ο αδερφός του, Ροτιμί, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και η κατάσταση του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη με τον ίδιο να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας χάσει μεγάλες ποσότητες αίματος.

Για την ακρίβεια ο Ροτιμί Αντεμπαγιόρ προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ένα μαχαίρι και εάν δεν υπήρχε η έγκυρη επέμβαση μελών της οικογένειας του τότε θα είχε πεθάνει.

Το δραματικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι ο Ροτιμί, οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη μετά από δηλώσεις που έκανε ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ. Ο επιθετικός της Τότεναμ είχε δηλώσει πως ο αδερφός του είχε κλέψει αντικείμενα τόσο από τον ίδιο όσο και από άλλους βγάζοντας έτσι χρήματα.

"Το 2002 έπαιξα στο Κόπα Άφρικα και είχε την τύχη να ανταλλάξω φανέλες με τον Μαρκ Βιβιέν Φοέ. Όταν επέστρεψα στο Τόγκο έβαλα τη φανέλα του σε ένα ασφαλές σημείο. Ο αδερφός μου βρήκε έναν τρόπο να κλέψει τη φανέλα και να την πουλήσει. Όταν μετακόμισα από τη Μετς στη Μονακό και προκριθήκαμε στο Champions League παίξαμε απέναντι στη Ρεάλ.

Ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου, αφού είχα την τύχη να μου δώσει ο Ζιντάν μία φανέλα με την υπογραφή του. Ο αδερφός μου βρήκε τον τρόπο να κλέψει και αυτήν τη φανέλα για να την πουλήσει… Όταν ήμουν στη Μετς κέρδιζα περίπου 15.000 ευρώ την εβδομάδα. Ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό για τη μητέρα μου, προκειμένου να την κάνω ευτυχισμένη. Έτσι αποφάσισα να της κάνω δώρο ένα κόσμημα αξίας 45.000 ευρώ! Ο Ροτίμι μαζί με δύο φίλους του βρήκαν το κόσμημα, το έκλεψαν και το πούλησαν για περίπου 800 ευρώ" είχε τονίσει μεταξύ άλλων τότε ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ.

Ο Ροτιμί Αντεμπαγιόρ δεν άντεξε τις κατηγορίες και οδηγήθηκε στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν άνθρωποι του περιβάλλοντος της οικογένειας στα Μέσα του Τόνγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ