ΣΤΗΛΕΣ

Ο Αλέξις Σάντσες έγινε... πορνοστάρ!

Ο Αλέξις Σάντσες έγινε... πορνοστάρ!

Απίστευτη γκάφα από ραδιοφωνικό σταθμό της Ιρλανδίας ο οποίος κατά τη διάρκεια του Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπέρδεψε τον Αλέξις Σάντσες με γνωστή... πορνοστάρ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Αλέξις Σάντσες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι του περασμένου Σάββατου κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς με τα δύο γκολ που σημείωσε μέσα σε 19 λεπτά αγώνα (το άλλο ο Μεσούτ Εζίλ επίσης στο ξεκίνημα του ματς) οδήγησε τους "κανονιέρηδες" σε μία σπουδαία νίκη με 3-0 επί των μεγάλων αντιπάλων τους .

Διαβάστε για το στοίχημα 5.000 που έβαλαν Γκάρι Νέβιλ και Πιρς Μόργκαν για τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το επιθετικό κρεσέντο του Χιλιανού διεθνούς φορ ενθουσίασε μάλιστα τόσο πολύ έναν ραδιοφωνικό σταθμό στην Ιρλανδία που πάνω στη βιασύνη του για να αναφέρει στον λογαριασμό του στο Twitter το δεύτερο τέρμα του, τον έγραψε Αλέξις... Τέξας.

Ο Αλέξις Σάντσες έγινε... πορνοστάρ!

Πού είναι το "έγκλημα" θα πείτε; Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα γινόταν "θέμα", όμως έγινε γιατί η Αλέξις Τέξας είναι διάσημη Αμερικανίδα πορνοστάρ! Όπως γίνεται αντιληπτό η γκάφα του ραδιοφωνικού σταθμού προκάλεσε πλήθος "πικάντικων" σχολίων στα social media, με το λάθος να διορθώνεται σύντομα (εξαφανίστηκε το tweet) αλλά τη "ζημιά" να έχει ήδη γίνει...

Ο Αλέξις Σάντσες έγινε... πορνοστάρ!

Ο Αλέξις Σάντσες έγινε... Αλέξις Τέξας

Το tweet που "άναψε φωτιές" λίγο πριν "κατέβει":

Ο Αλέξις Σάντσες έγινε... πορνοστάρ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ