ΣΤΗΛΕΣ

Ο αδερφός του Πογκμπά εγκατέλειψε αγώνα, του επιτέθηκαν οι συμπαίκτες του

Ο αδερφός του Πογκμπά εγκατέλειψε αγώνα, του επιτέθηκαν οι συμπαίκτες του

Ο Φλορεντίν Πογκμπά έβγαλε τη φανέλα του κι έφυγε από το γήπεδο εν ώρα αγώνα στην Τουρκία. Οι συμπαίκτες τού επιτέθηκαν και προκλήθηκε σύρραξη (video).

Απίθανο περιστατικό στην Τουρκία, με πρωταγωνιστή τον Φλορεντέν Πογκμπά, τον μεγάλο αδερφό του Πολ Πογκμπά. Ο 27χρονος αμυντικός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Γκεντσλερμπιρλιγί με την Αντάλιασπορ για την 32η αγωνιστική της Süper Lig και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο την ώρα που το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη, αφού ο προπονητής του δεν είχε άλλες αλλαγές να κάνει.

Οι συμπαίκτες του είτε δεν κατάλαβαν ότι είχε χτυπήσει είτε επειδή ήθελαν να παραμείνει στο γήπεδο, τον σταμάτησαν προτού φύγει για τη φυσούνα. Ο διεθνής με την εθνική Γουινέας γύρισε και απάντησε, με συνέπεια να προκληθεί σύρραξη περίπου 10 ατόμων, στην οποία συμμετείχε και το προπονητικό επιτελείο!

Η ατμόσφαιρα στον σύλλογο της Άγκυρας είναι δραματική, αφού λόγω δυσπραγίας οι διοικούντες δυσκολεύονται ακόμα και να εξασφαλίσουν τα γεύματα των ποδοσφαιριστών. Μετά από την εντός έδρας ήττα με 0-1, η Γκεντσλερμπιρλιγί μόνο με ένα θαύμα θα αποφύγει τον αγωνιστικό υποβιβασμό. Ακόμα πιο σίγουρη, όμως, είναι η χρεοκοπία του συλλόγου, με συνέπεια τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στην 3η τη τάξει κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος και τους παίκτες να πορεύονται σε κλίμα αβεβαιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ