ΣΤΗΛΕΣ

Ντύθηκε παπάς για να πλησιάσει τον Σουμάχερ

Ντύθηκε παπάς για να πλησιάσει τον Σουμάχερ

Η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμαχερ, Σαμπίνε Κεμ δήλωσε στη Die Welt πως συνελήφθη ένας δημοσιογράφος που είχε ντυθεί παπάς για να μπει στο δωμάτιο του πολυπρωταθλητή.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ δίνει μάχη για να παραμείνει στη ζωή. Το ατύχημα και η κατάσταση της υγείας του είναι η είδηση των ημερών, αφού έχει ξεπεράσει τα όρια του αθλητισμού.

Περισσότερα από 35 μικρόφωνα καναλιών μετρήθηκαν το πρωί στη συνέντευξη Τύπου των γιατρών που παρακολουθούν τον Γερμανό, ενώ εκατοντάδες δημοσιογράφοι βρίσκονται στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Η δουλειά τους είναι να μεταφέρουν τις ειδήσεις.

Όμως υπάρχουν και περιπτώσεις δημοσιογράφων και δυστυχώς διευθυντών εφημερίδων που δεν τηρούν τους κανόνες δεοντολογίας. Έτσι ένας δημοσιογράφος ντύθηκε παπάς, επιχειρώντας να περάσει απαρατήρητος για να φτάσει στο δωμάτιο που νοσηλεύεται ο Σουμάχερ.

Προφανώς ήθελε να βγάλει φωτογραφία. Την είδηση μετέφερε η μάνατζερ του, Σαμπίνε Κεμ σε δημοσιογράφο της εφημερίδας Die Welt και αργότερα επιβεβαιώθηκε με δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες.

" Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί", είπε η Κεμ, η οποία ξεκίνησε ως εκπρόσωπος Τύπου του Γερμανού πριν αναλάβει τα ηνία του μάνατζεμεντ από τον Βίλι Βέμπερ.

Δεν αναφέρθηκε το όνομα του δημοσιογράφου ή του μέσου. Τη Δευτέρα (30/12) το πρωί απαγορεύτηκε στους γιατρούς και το νοσοκομειακό προσωπικό η χρήση κινητών τηλεφώνων εντός του νοσοκομείου.

Ο Σουμάχερ παρουσίασε μικρή βελτίωση στην υγεία του, υποβλήθηκε σε δεύτερη επέμβαση, ωστόσο παραμένει σε κώμα και σε κρίσιμη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ