ΣΤΗΛΕΣ

Ντιέγκο Κόστα σε παίκτη της Ντεπορτίβο: "Θα πέσεις στη Segunda"!

Ντιέγκο Κόστα σε παίκτη της Ντεπορτίβο: "Θα πέσεις στη Segunda"!

Μία δυνατή μονομαχία μεταξύ του επιθετικού της Ατλέτικο, Ντιέγκο Κόστα και του αμυντικού της Ντεπορτίβο, Ραούλ Αλμπεντόσα προκάλεσε την αντίδραση του πρώτου, ο οποίος πίκαρε τον αντίπαλό του, λέγοντας πως η ομάδα του θα υποβιβαστεί! (VIDEO)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 1-0 της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της La Liga και μείωσε τη διαφορά στους εννιά βαθμούς απ' την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν έλειψαν τα νεύρα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στον Ντιέγκο Κόστα και στον αμυντικό της "Ντέπορ", Ραούλ Αλμπεντόσα, ύστερα από μία δυνατή μονομαχία.

Ο Ισπανός επιθετικός εκνευρίστηκε απ' τον τρόπο που κινήθηκε προς την μπάλα ο αντίπαλός του, με αποτέλεσμα να αρχίσει μία λεκτική διαμάχη μεταξύ τους. Ο Αλμπεντόσα ζήτησε απ' τον Κόστα να ηρεμήσει, με τον φορ της Ατλέτικο να τον πικάρει, λέγοντάς του: "Θα πέσεις στη Segunda"!

Η Ντεπορτίβο, ύστερα από 30 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 19η θέση με 20 βαθμούς, οχτώ λιγότερους απ' την 17η Λεβάντε, το οποίο σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ