ΣΤΗΛΕΣ

Νούμερο; Αν μπορείς βρες το

Νούμερο; Αν μπορείς βρες το

Μια περίεργη απόφαση πήρε η Ομοσπονδία της Ρουμανίας για τα νούμερα στις φανέλες της Εθνικής ομάδας ενόψει του φιλικού με την Ισπανία. Για να τα βρεις θα πρέπει να λύσεις ασκήσεις μαθηματικών!

Η Ρουμανία φιλοξενεί το βράδυ της Κυριακής (27/3) την Ισπανία στο "Cluj Arena" σε φιλική αναμέτρηση και η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας προέβη σε μια καινοτομία όσον αφορά τα νούμερα στις φανέλες της Εθνικής ομάδας.

Στο πίσω μέρος των εμφανίσεων θα υπάρχουν ασκήσεις μαθηματικών, η λύση των οποίων θα δίνει το νούμερο της φανέλας του εκάστοτε ποδοσφαιριστή!

Νούμερο; Αν μπορείς βρες το

"Το ποδόσφαιρο και τα μαθηματικά δεν αποκλείουν το ένα το άλλο. Πρέπει να δούμε τα σπορ και την εκπαίδευση όχι μόνο ως συμπληρωματικά, αλλά ως θεμελιώδη στοιχεία που ενσωματώνονται στην εκπαίδευση και την βελτιστοποίηση των παιδιών.

Θέλουμε να έχουμε υγιείς γενιές και έξυπνους μαθητές που έχουν επιτυγχάνουν καλές επιδόσεις και αποκτούν εφόδια μέσα από αυτό το πρόγραμμα.

Τα παιδιά θα μάθουν τα βασικά του ποδοσφαίρου και θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά στη χώρα μας να ανακαλύψουν τα μαθηματικά μέσω μιας ελκυστικής προσέγγισης", τόνισε ο Ραζβάν Μπουρλεάνου, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ρουμανίας.

Νούμερο; Αν μπορείς βρες το
Νούμερο; Αν μπορείς βρες το
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ