ΣΤΗΛΕΣ

Νορβηγός σήκωσε το κύπελλο με το πέος του

Νορβηγός σήκωσε το κύπελλο με το πέος του

Ένας ποδοσφαιριστής της Λίλεστρεμ έβαλε το Κύπελλο Νορβηγίας που κατέκτησε στο πέος του και άρχισε να πανηγυρίζει με αυτό (video).

Η Λίλεστρεμ κατέκτησε το πρώτο τρόπαιό της μετά από μία δεκαετία, το Κύπελλο Νορβηγίας, και όπως ήταν φυσικό, οι πανηγυρισμοί των παικτών της ήταν έξαλλοι γι' αυτήν την επιτυχία.

Μετά από τη νίκη με 3-2 επί της Σάρπσμποργκ, οι παράγοντες του συλλόγου ετοίμασαν μία ειδική βραδιά για να πανηγυριστεί δεόντως η νίκη.

Ο Αλεκσάντερ Μέλγκαλβις, το φετινό μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, ξεπέρασε τα εσκαμμένα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών. Ο 28χρονος αμυντικός ανέβηκε στη σκηνή, έκανε στριπτίζ μένοντας μόνο με τις μαύρες κάλτσες του και στη συνέχεια πήρε το τρόπαιο και με αυτό έκρυψε τα γεννητικά όργανά του.

Η σκηνή προκάλεσε γέλιο στους παρευρισκομένους, ωστόσο όχι και στους ανθρώπους της νορβηγικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αφού τοποθετώντας το πέος του μέσα στο τρόπαιο, ο Μέλγκαλβις ουσιαστικά προσέβαλλε τη βασιλική οικογένεια, μιας και το Κύπελλο Νορβηγίας θεωρείται το "κύπελλο του βασιλιά".

"Το να κατακτάς ένα τρόπαιο είναι κάτι μεγάλο και φυσικά πρέπει να πανηγυρίζεται. Αλλά σίγουρα με σεβασμό προς το βασιλικό τρόπαιο", αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ομοσπονδία.

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής, πάντως, μιλώντας στην "Aftenposten", μπορεί να απολογήθηκε για την πράξη του, δεν δείχνει μεταμέλεια όμως: "Δεν μετανιώνω γι' αυτό. Ήταν αυθόρμητο, αστείο, για το οποίο έλαβα θετικό αντίκτυπο. Ήταν μια πλάκα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ