ΣΤΗΛΕΣ

Νέες "hot" αποκαλύψεις για Μπαλοτέλι!

Νέες "hot" αποκαλύψεις για Μπαλοτέλι!

Τα σεξουαλικά καμώματα του Μάριο Μπαλοτέλι στην Αγγλία δεν έχουν τέλος. Αυτή τη φορά μία 23χρονη Γαλλίδα έβγαλε στη φόρα τα άπλυτα του "Super Mario" προσφέροντας απίστευτες ατάκες (φωτογραφίες).

Έναν μήνα παρουσίας στην Premier League έχει συμπληρώσει μετά βίας ο Μάριο Μπαλοτέλι και είναι ήδη ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε όλα τα σκανδαλοθηρικά αγγλικά έντυπα.

Αυτή τη φορά ο επιθετικός της Λίβερπουλ μπήκε κάτω από το μικροσκόπιο για το love story στο οποίο συμμετείχε με την πρώην σύντροφο του Άσλεϊ Κόουλ, Ενγκλαντίνε Αγκιλάρ, με την πληθωρική Γαλλίδα να "επαινεί" μέσα από συνέντευξή της στην "Daily Star" τις χάρες του Ιταλού άσου στο... κρεβάτι.

Νέες "hot" αποκαλύψεις για Μπαλοτέλι!

Η 23χρονη γνωρίστηκε πρώτα διαδικτυακά (μέσω Instagram) με τον Μπαλοτέλι και στη συνέχεια τον συνάντησε σε ένα ξενοδοχείο του Λίβερπουλ λίγο πριν περάσει από ιατρικές εξετάσεις, όπως αποκάλυψε στο αγγλικό μέσο.

"Με κάλεσε μαζί με μία φίλη μου σε ένα ξενοδοχείο και μας είπε να ανεβούμε στη σουίτα του που ήταν στον 10ο όροφο επειδή δεν ήθελε να τον δουν.

Νέες "hot" αποκαλύψεις για Μπαλοτέλι!

Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο έβλεπε κινούμενα σχέδια. Μας προσέφερε ένα ποτό και μιλήσαμε για μία ώρα", δήλωσε αρχικά η Ενγκλαντίνε Αγκιλάρ.

Τότε ο "Super Mario" έκλεισε ένα τραπέζι για τις δύο κοπέλες στο ξενοδοχείο "Bulgari" και νοίκιασε μία Bentley έναντι 150.000 λιρών για όλο το βράδυ, ενώ κατά την επιστροφή της στο ξενοδοχείο ήρθε πιο... κοντά με τον 24χρονο επιθετικό.

Νέες "hot" αποκαλύψεις για Μπαλοτέλι!

"Ο Μάριο ήθελε να ξέρει με πόσους παίκτες είχα πάει στο κρεβάτι και του απάντησα "με πέντε" χωρίς όμως να του δώσω ονόματα.

Αφού είχαμε ξαπλώσει στο κρεβάτι με ρώτησε αν μπορούσα να του δώσω ένα φιλί για καληνύχτα και κάπως έτσι ξεκινήσαμε να κάνουμε σεξ.

Νέες "hot" αποκαλύψεις για Μπαλοτέλι!

Εάν στο γήπεδο έχει τη μισή αντοχή από αυτή που έδειξε στο κρεβάτι η Λίβερπουλ μπορεί να είναι ήσυχη. Ήταν πραγματικά όμορφα, κάναμε σεξ σε πέντε διαφορετικές στάσεις.

Είναι 1.000.000 καλύτερος στο σεξ σε σχέση με τον Άσλεϊ Κόουλ, δεν υπάρχει σύγκριση. Έχω κάνει σεξ με πολλούς ποδοσφαιριστές αλλά αυτή η εμπειρία που έζησα ήταν με διαφορά η καλύτερη", κατέληξε αναφορικά με τον "άτακτο" Μπαλοτέλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ