ΣΤΗΛΕΣ

Ναι: αυτό είναι το πιο ΓΕΛΟΙΟ αυτογκόλ!

Ναι: αυτό είναι το πιο ΓΕΛΟΙΟ αυτογκόλ!

Ο Μίκαελ Ρότσε δεν έχει πλέον αντίπαλο στον άτυπο διαγωνισμό για το πιο αφελές αυτογκόλ της χρονιάς. Ή μήπως όλων των εποχών; Δείτε το video και θα καταλάβετε!

Είναι εδώ και πέντε χρόνια διεθνής με την εθνική Αϊτής έχοντας μάλιστα αγωνιστεί και σε Κύπελλο Συνομοσπονδιών πριν μερικά χρόνια, ωστόσο το όνομα Μίκαελ Ρότσε έχει αρχίζει να γίνεται γνωστό σε κάθε γωνιά του κόσμου εδώ και λίγες ώρες χάρη στα social media.

Για την ακρίβεια χάρη σε μία μεγαλειώδη γκάφα του, με τον 33χρονο κίπερ να χρίζεται σκόρερ εις βαρος της ομάδας με έναν τρόπο που δεν αντιγράφεται. Την ώρα που είχε τη μπάλα στα πόδια του μετά από πλάγιο άουτ της ομάδας του, θέλησε να την απομακρύνει αλλά χάρη σε στραβοκλωτσιά την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του!

Η απίστευτη αυτή φάση έλαβε χώρα στο "QBE Stadium" του Όκλαντ, σε αγώνα Champions League Ωκεανίας, με τον Ρότσε να σκοράρει εις βάρος της Tefana (πρωταθλήτρια Αϊτής), και να επιτρέπει στην Nadi από τα Νησιά Φίτζι να μειώσει το σκορ σε 4-1 στο 63ο λεπτό.

Ευτυχώς, αυτό το λάθος δεν είχε άσχημες συνέπειες για την ομάδα του καθώς είχε ευρύ προβάδισμα ενώ το φινάλε την βρήκε να έχει πετύχει και άλλα δύο τέρματα για το τελικό 6-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ