ΣΤΗΛΕΣ

Μπολτ: "Θα κάνω δοκιμές για να παίξω ποδόσφαιρο"

Μπολτ: "Θα κάνω δοκιμές για να παίξω ποδόσφαιρο"

Ο Γιουσέιν Μπολτ ετοιμάζεται να φορέσει ποδοσφαιρικά παπούτσια και να αγωνιστεί επαγγελματικά σε όποια ομάδα δείξει ενδιαφέρον, όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στο BBC.

Μεγάλη στροφή στην αθλητική καριέρα του ετοιμάζει ο Γιουσέιν Μπολτ, όπως επανέλαβε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο "BBC".

Ο κορυφαίος σπρίντερ της ιστορίας, κάτοχος εννέα χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων, μοιάζει έτοιμος να εγκαταλείψει τα ταρτάν για να αφιερωθεί στη δεύτερη μεγάλη αγάπη του, το ποδόσφαιρο.

Πριν από έναν μήνα, ο 30χρονος Τζαμαϊκανός είχε συμμετάσχει σε προπονήσεις της Ντόρτμουντ, ενώ κατά καιρούς... παρεμβαίνει δημοσίως στα δρώμενα, με δηλώσεις του κυρίως για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

" Είναι κάτι που το ψάχνω. Ίσως κάνω μερικές δοκιμές. Θέλω να δοκιμαστώ, δεν θέλω να μπω ξαφνικά στον χώρο. Θέλω να κάνω κάποιες προπονήσεις, να μάθω μερικά πράγματα. Νομίζω ότι θα είμαι πολύ καλός", δήλωσε.

Όταν ρωτήθηκε για τη θέση στην οποία θα ήθελε να αγωνιστεί και να χρησιμοποιήσει τα προσόντα του, αποκάλυψε: "Εξτρέμ ή επιθετικός. Να χρησιμοποιώ την ταχύτητά μου".

Ο Μπολτ έχει σημειώσει εδώ και καιρό ότι η τελευταία εμφάνισή του στον στίβο θα είναι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου τον Αύγουστο του 2017, απόφαση την οποία δεν αλλάζει. "Έναν χρόνο ακόμα και αυτό ήταν".

"Οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν ο τελευταίος στόχος μου. Να κερδίσω τρία χρυσά μετάλλια για τρίτη διαδοχική φορά. Το έκανα", συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ