ΣΤΗΛΕΣ

Μπόατενγκ: "Βλέπω την ντρίμπλα του Μέσι και γελάω"

Μπόατενγκ: "Βλέπω την ντρίμπλα του Μέσι και γελάω"

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ μίλησε για την περίφημη ντρίμπλα του Μέσι σε εκείνον και παραδέχτηκε ότι όποτε την βλέπει γελάει με τον εαυτό του. (VIDEO)

Είναι δεδομένο ότι το βράδυ της 6ης Μαΐου ο Ζερόμ Μπόατενγκ θα ήθελε να την ξεχάσει και μάλιστα σύντομα. Ο 26χρονος στόπερ έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού ο Μέσι τον ξεφτίλισε πριν σκοράρει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε κλήθηκε να σχολιάσει την ντρίμπλα του Αργεντινού σε αυτόν και τα όσα ακολούθησαν με τον παίκτη της Μπάγερν να είναι αν μη τι άλλο ειλικρινής.

"Το βλέπω και γελώ με τον εαυτό μου. Όταν πέφτεις ή γλιστράς σε τέτοιες περιπτώσεις και κάποιος σκοράρει είναι φυσιολογικό. Αυτά συμβαίνουν. Έγινε σε εμένα, αλλά και σε άλλους παίκτες" τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αποθέωσε τον Μέσι: "Είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Ορισμένα πράγματα σαν αυτό συμβαίνουν και σκέφτεσαι ότι έκανες λάθος, ότι είσαι αμυντικός και πρέπει να είχες λειτουργήσει καλύτερα, αλλά αυτό δεν με "σκοτώνει" ή κάτι άλλο παρόμοιο".

Ωστόσο, ο Μπόατενγκ έδωσε και το σύνθημα αντεπίθεσης ενόψει της νέας περιόδου. "Φυσικά και είναι οδυνηρό για εμάς γιατί τα καταφέρναμε για 75 λεπτά απέναντι σε μια τέτοια ομάδα κάτι που είναι δύσκολο. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε του χρόνου και να κατακτήσουμε το Champions League".

Θυμηθείτε την ντρίμπλα του Μέσι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ