ΣΤΗΛΕΣ

Μπάλλας, Διούδης και Σταφυλίδης "πειράζουν" τον Γιαννιώτα

Μπάλλας, Διούδης και Σταφυλίδης "πειράζουν" τον Γιαννιώτα
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Γιαννιώτας ανέβασε στο instagram μία selfie από την παρουσία του στην αποκάλυψη της νέας φανέλας του Ολυμπιακού και τα φιλαράκια του άρχισαν τα πειράγματα για την εμφάνισή του!

Είναι από τα θέματα που μας αρέσουν γιατί αποδεικνύουν ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Ενώ αρκετοί είναι και πολύ καλοί φίλοι και "πειράζονται" μεταξύ τους όπως κάνουμε και εμείς με τους κολλητούς μας.

Ο Γιάννης Γιαννιώτα λοιπόν ανέβασε στο instagram μία selfie από την παρουσία του στην αποκάλυψη της νέας φανέλας του Ολυμπιακού και από κάτω ξεκίνησε το... τρολάρισμα.

O Παναγιώτης Μπάλλας "φώναξε" μέσω mention τους Σωκράτης Διούδη και Κώστα Σταφυλίδη να δουν την φωτογραφία. Αυτοί ανταποκρίθηκαν και άρχισαν τα πειράγματα. "Είσαι στρουμφάκι", "Πες ότι είναι κακόγουστο αστείο" και άλλα παρόμοια περιεκτικά σχόλια.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας απάντησε κάνοντας τον λυπημένο με εικονίδια λέγοντας "νόμιζα ότι έχω καλούς φίλους". Κάπου εκεί πετάχτηκε και ο Μουκάμ, πρώην συμπαίκτης του στον Αστέρα, ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος από το λουκ.

Πατώντας στα σχόλια μπορείτε να δείτε όλη την κουβέντα:

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giannis Gianniotas (@gg_70_) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ