ΣΤΗΛΕΣ

Μοναδικός πανηγυρισμός με ball boy!

Μοναδικός πανηγυρισμός με ball boy!

Οι παίκτες της Γουίκομ "τρελάθηκαν" με γκολ που πέτυχαν στο φινάλε αγώνα και πανηγύρισαν έξαλλα μαζί με ένα ball boy της ομάδας. Δείτε την έκρηξη χαράς τους (video)!

H ομορφιά του ποδοσφαίρου έγκειται στο γεγονός πως όταν η ομάδα της καρδιάς σου σκοράρει, ανεξάρτητα από τη σημασία του γκολ, αισθάνεσαι σαν να έχεις κατακτήσει το... Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όποιος θεωρεί τα παραπάνω λόγια υπερβολικά, καλό θα ήταν να παρακολουθήσει το φινάλε της αναμέτρησης Wycombe Wanderers-Dagenham & Redbridge για τη League 2 (τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας), η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με γκολ των γηπεδούχων στο τελευταίο λεπτό.

Το "ζουμί" όμως δεν κρύβεται στο γκολ που σημείωσε στο 90' ο υψηλόσωμος αμυντικός της Wycombe, Άαρον Πιερ, αλλά στο πώς πανηγυρίστηκε αυτό. Με το που η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα και ο σκόρερ έτρεξε προς το σημαιάκι του κόρνερ ένα ball boy δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά του και πετάχτηκε πάνω του για να πιαστεί γύρω από το λαιμό του.

Ο παίκτης κράτησε τον πιτσιρικά στον αέρα και μαζί πρωταγωνίστησαν σε έναν από τους πιο αυθόρμητους και εντυπωσιακούς πανηγυρισμούς που έχουμε δει ποτέ στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Απολαύστε το στιγμιότυπο (από το 1' 45'' του video):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ