ΣΤΗΛΕΣ

Μία χειραψία, σκέτη αποτυχία!

Μία χειραψία, σκέτη αποτυχία!

Το προπονητικό σταφ των Χιούστον Ρόκετς αντάλλαξε τις καθιερωμένες χειραψίες πριν από την αναμέτρηση με τους Σαγκάη Σαρκς. Και το όλο εγχείρημα αποδείχθηκε σκέτη αποτυχία!

Εχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν έναν παίκτη να προσπαθεί να ανταλλάξει μία τυπική χειραψία με συμπαίκτη του και να.. αγνοείται, φέρνοντας τον σε αμηχανία. Αυτό που δεν έχουμε ξαναδεί είναι ένα προπονητικό σταφ να προσπαθεί να ανταλλάξει χειραψίες και να μην τα καταφέρνει!

Στο παρακάτω video δείτε τον Μάικ Ντ' Αντόνι, τον Ρόι Ρότζερς και άλλα δύο μέλη του προπονητικού σταφ να αποτυγχάνουν να συνεννοηθούν στον πάγκο των Χιούστον Ρόκετς, λίγα δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του χθεσινού φιλικού με τους Σαρκς της Σαγκάης!

- Την αρχή κάνει ο Ρόι Ρότζερς, απλώνοντας το χέρι στον Μάικ Ντ' Αντόνι, ο οποίος κοιτάζει αλλού.

- Εν συνεχεία, ένας τρίτος ασίσταντ κόουτς των Ρόκετς (δεν φαίνεται στο video) του απλώνει το χέρι αλλά ο Ρότζερς του το... χτυπάει σαν να έκαναν high five.

- Ο Μάικ Ντ' Αντόνι αντιλαμβάνεται με καθυστέρηση τι συμβαίνει και προτάσσει τη γροθιά του, μόνο που ο Ρότζερς του πιάνει τον αντίχειρα.

- Τέλος, ένα τέταρτο μέλος του σταφ απλώνει κι αυτός τη γροθιά του στον Ρότζερς, αυτός όμως τραβάει πίσω το χέρι του πριν... ανταποκριθεί ο συνάδερφος του!

Όλη η σκηνή διαρκεί έξι δευτερόλεπτα όλα κι όλα, είναι όμως άκρως διασκεδαστική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ