ΣΤΗΛΕΣ

Μήνυμα στην Ριάνα από τον Μαρκίζιο!

SANTA MONICA, CA - DECEMBER 10:  Recording artist Rihanna attends the 2nd Annual Diamond Ball hosted by Rihanna and The Clara Lionel Foundation at The Barker Hanger on December 10, 2015 in Santa Monica, California.  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
SANTA MONICA, CA - DECEMBER 10: Recording artist Rihanna attends the 2nd Annual Diamond Ball hosted by Rihanna and The Clara Lionel Foundation at The Barker Hanger on December 10, 2015 in Santa Monica, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Κλάουντιο Μαρκίζιο δεν μπόρεσε να δηλώσει "παρών" στη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας στο Τορίνο η Ριάνα, για αυτό αποφάσισε να της στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα μέσω Instagram. Μαζί φυσικά με αφιέρωση!

Η Ριάνα είναι μία από τις μεγάλες "αδυναμίες" του Κλάουντιο Μαρκίζιο και το βράδυ της Δευτέρας ο Ιταλός άσος πικράθηκε, αφού δεν μπόρεσε να βρεθεί στην "Pala Alpitour" για να την απολαύσει από κοντά ελέω του προγράμματος αποθεραπείας που ακολουθεί εδώ και καιρό (έχει χτυπήσει στο αριστερό γόνατο).

Όμως, αυτό δεν τον εμπόδισε να στείλει στη διάσημη τραγουδίστρια ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο Instagram, όπου συνοδεύεται από φωτογραφία της Γιουβέντους με το επώνυμό του στην πλάτη όπου υπάρχει η εξής αφιέρωση: "Στη Ρίρι με αγάπη".

"Ρίρι, είμαι τόσο στενοχωρημένος που δεν θα καταφέρω να έρθω στη συναυλία σου για ιατρικούς λόγους. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι σπουδαία και θα λατρέψεις τους Τορινέζους που με κάνουν να αισθάνομαι τοσο ξεχωριστός κάθε φορά που μπαίνω στο στάδιο...

Υπόσχομαι ότι θα έρθω την επόμενη φορά", αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα του Μαρκίζιο στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ