ΣΤΗΛΕΣ

Μετά το MLS έχει... παρκέ για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς!

Sweden's Zlatan Ibrahimovic reacts as walks off the pitch end of the Euro 2016 Group E soccer match between Sweden and Belgium at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Wednesday, June 22, 2016. Belgium won 1-0. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Ιμπραχίμοβιτς (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Μία μέρα μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του στο MLS, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς "έκλεισε" την επόμενη κίνησή του. Θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα... παρκέ, με τη φανέλα της Σουηδίας! Η μυστική συνάντηση με τον Κόμπι Μπράιαντ που καθόρισε τις εξελίξεις.

Ήταν να μην το πάρει απόφαση. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο ντεμπούτο του στο MLS, εκεί όπου σημείωσε δύο γκολ .

Η μετακόμιση στις ΗΠΑ για να συνεχίσει την καριέρα του φαντάζει βέβαια μικρό ως βήμα μπροστά σε αυτό που ανακοίνωσε η SBBF. Η σουηδική ομοσπονδία του μπάσκετ ενημέρωσε πως ο επιθετικός των LA Galaxy πήρε την απόφαση να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο παρκέ. Άμεσα!

Μετά το MLS έχει... παρκέ για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς!

η αγάπη του για το άθλημα γιγαντώθηκε κατά την παραμονή του στο Παρίσι, ενώ η συνύπαρξή του με τον Πολ Πογκμπά (έναν λάτρη του μπάσκετ) έκαναν πιο βαθιά την σχέση του με το άθλημα. Αυτός που τον έπεισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα παρκέ ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος τον συνάντησε στις πρώτες του κιόλας ημέρες στο Λος Άντζελες".

Ο προπονητής της Εθνικής Σουηδίας δήλωσε για το θέμα πως "α πό την στιγμή που είδα τη no look pass που έκανες στο πρόσωπο του τερματοφύλακα των Νήσων Φερόε, ήξερα πως είσαι γεννημένος για να παίξεις ως πλεϊμέικερ".

Φυσικά, ουδείς πίστεψε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η SBBF, πολύ απλά γιατί έγινε άμεσα αντιληπτό πως πρόκειται για... φάρσα, λόγω της Πρωταπριλιάς. Όσο τρελός κι αν είναι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, απέχει αρκετά από το να αποφασίσει την αλλαγή καριέρας.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ