ΣΤΗΛΕΣ

Με ρίκσο στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Με ρίκσο στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Ο μεσήλικας αγρότης Τσεν Γκουάν Μινγκ είναι έτοιμος να ξεκινήσει το ταξίδι προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Είχε διασχίσει 16 χώρες για να φτάσει στο Λονδίνο το 2012.

Ο Τσεν Γκουάν Μινγκ είναι ένας από τους ενθερμότερους υποστηρικτές των Ολυμπιακών Αγώνων. Το 2008 διέσχισε την Κίνα για να φτάσει στο Πεκίνο και να παρακολουθήσει τη διοργάνωση.

Χρησιμοποίησε το παραδοσιακό ρίκσο. Το αμαξίδιο χρησιμοποιήθηκε και για το επόμενο ταξίδι του. Ήταν μεγάλο, διάρκειας 60.000 χιλιομέτρων. Διέσχισε 16 χώρες για να φτάσει στο Λονδίνο, πέρασε και από την Ελλάδα. Χρειάστηκε δύο χρόνια.

Με ρίκσο στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Το ταξιδι από την Κίνα στο Λονδίνο

Πλησιάζει τα εξήντα πλέον, αλλά ο Τσεν δεν το βάζει κάτω. Έχει ήδη σχεδιάσει το ταξίδι προς το Ρίο ντε Τζανέιρο. Σύμφωνα με τον επιχειρηματία Τζον Μπίστον που τον βοηθάει στα οικονομικα ο Τσεν θέλει να διασχίσει με το ρίκσο του την αμερικανική ήπειρο.

"Θέλει να διασχίσει την οροσειρά Ρόκι στον Καναδά και να περάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα από το Βανκούβερ, όπου υπάρχει μια μεγάλη κινεζική κοινότητα. Θέλει να διασχίσει τις ΗΠΑ. Του είπα πως ο χειμώνας είναι βαρύς, τα δάση έχουν λύκους και αρκούδες, αλλά δεν φοβάται. Τα έχει ξαναδεί όλα στο παρελθόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ