ΣΤΗΛΕΣ

Mε 2 γυναίκες και... 1 ερωμένη ο Τιοτέ!

Mε 2 γυναίκες και... 1 ερωμένη ο Τιοτέ!

Αγγλικό μέσο έβγαλε στη φόρα την προσωπική ζωή του Σεΐκ Τιοτέ, αποκαλύπτοντας πως πέρα από τις δύο γυναίκες του διατηρεί και παράνομο ερωτικό δεσμό! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ουδέν κρυπτόν υπό... τη Sun (Ήλιος). Το αγγλικό σκανδαλοθηρικό μέσο καταπιάστηκε με την έντονη δράση του Σεΐκ Τιοτέ εκτός γηπέδων, αποκαλύπτοντας πως πέρα από τις δύο γυναίκες ο Ιβοριανός άσος έχει και ερωμένη!

Ο 28χρονος μέσος ενώθηκε αρχικά με τα δεσμά του γάμου με την Μάνταχ με την οποία απέκτησε δύο παιδιά (ζουν στην Αγγλία) και τον περασμένο μήνα παντρεύτηκε ξανά στο Αμπιτζάν, με τον ισλαμικό νόμο να του επιτρέπει άλλωστε να κάνει μέχρι τέσσερις γάμους.

Φυσικά, αυτό δεν εμπόδισε τον Τιοτέ να βρει και κάποια άλλη σύντροφο, με την εφημερίδα να αποκαλύπτει πως υπάρχει και μία τρίτη γυναίκα στη ζωή του, που είναι η... ερωμένη του!

Mε 2 γυναίκες και... 1 ερωμένη ο Τιοτέ!

Το εν λόγω μέσο δεν χάνει φυσικά την ευκαιρία για σαρκασμό, χαρακτηρίζοντας τυχερό τον Τιοτέ που παίρνει 45.000 λίρες την εβδομάδα προκειμένου να μπορεί να ανταποκρίνεται οικονομικά στις υποχρεώσεις του προς τις... τρεις γυναίκες της ζωής του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ