ΣΤΗΛΕΣ

Με βασικό τον... Εμενίκε σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÅÌÅÍÉÊÅ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÅÌÅÍÉÊÅ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε μία γκάφα ολκής προέβη η καταλανική εφημερίδα "Mundo Deportivo", καθώς έχει συμπεριλάβει στους πιθανούς υποψήφιους για τη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού τον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος είναι εκτός αποστολής.

Η αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League έχει αποκτήσει ξεχωριστή σημασία για τους φιλάθλους των "ερυθρολεύκων" εξαιτίας της επιστροφής του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το "Γ. Καραϊσκάκης" αναμένεται να ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές, αφού οι φίλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζουν μία ιδιαίτερα θερμή υποδοχή στο "Txingurri".

Ωστόσο, δεν φαίνεται πως υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον, σε αγωνιστικό επίπεδο, απ' τους Καταλανούς δημοσιογράφους αν κρίνουμε απ' την επιλογή της " Mundo Deportivo" να συμπεριλάβει στους πιθανούς υποψήφιους για τη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού τον... Εμάνουελ Εμενίκε.

Ο Νιγηριανός επιθετικός έχει μείνει εκτός αποστολής απ' το αποψινό παιχνίδι (όπως κι ο Σάσα Ζντιέλαρ), αφού ο Τάκης Λεμονής επέλεξε να πάρει έναν μόνο καθαρόαιμο επιθετικό στην 20άδα (σ.σ. Ούρος Τζούρτζεβιτς), αλλά αυτό δεν φαίνεται πως λήφθηκε υπόψιν απ' τους ρεπόρτερ της "Μπάρτσα", οι οποίοι είναι επικεντρωμένοι στα της ομάδας τους.

Η ενδεκάδα των "ερυθρολεύκων", σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, αποτελείται απ' τους: Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ένχελς, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ζντιέλαρ, Οτζίτζα-Οφόε, Ανδρούτσο, Καρσελά και Εμενίκε.

Οι πιθανές ενδεκάδες σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo":

Με βασικό τον... Εμενίκε σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo"

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ