ΣΤΗΛΕΣ

Με τραυματισμό Ιγκουαΐν μια πίτσα μόνο 0,99 λεπτά!

Με τραυματισμό Ιγκουαΐν μια πίτσα μόνο 0,99 λεπτά!

Η πιτσαρία 'Pizza Show" στη Νάπολη, θα προσφέρει μόνο με 0,99 λεπτά την πίτσα Μαργαρίτα για 48 ώρες, από την στιγμή που θα τραυματιστεί ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Τη μια τοποθετούν φανέλες του σε κάδους σκουπιδιών. Την άλλη βγαίνει ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και τον περνά γενέες δεκατέσσερις. Οι φίλοι της Νάπολι, όπου βρεθούν και όπου σταθούν, τον κράζουν για την απόφασή του να πάει στη Γιουβέντους.

Να που ήρθε και η πιτσαρία "Pizza Show" στη Νάπολη, η οποία έχει για ιδιοκτήτη έναν φανατικό φίλο της ομάδας, να προσφέρει την πίτσα Μαργαρίτα μόνο με 0,99 λεπτά για δυο ημέρες, από την στιγμή που θα χτυπήσει ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν με την φανέλα της "Βέκια Σινιόρα". Ναι, μέχρι εκεί έχει φτάσει το μίσος για τον Αργεντινό επιθετικό.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω Facebook και αναφέρει: "Περιμέναμε την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Ανακοινώνουμε την προσφορά μας που θα ισχύει από τον Σεπτέμβριο. Για τις 48 ώρες που θα ακολουθήσουν τον πρώτο τραυματισμό του 'προδότη', οι πίτσες Μαργαρίτα θα κοστίζουν μόνο 99 λεπτά η μια. Του ευχόμαστε μια υπέροχη σεζόν γεμάτη μαγνητικές τομογραφίες.

ΥΓ1. Λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες

ΥΓ2. Δεν είναι πλάκα

ΥΓ3. Κάντε Share".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ