ΣΤΗΛΕΣ

Με τέσσερις παγοκύστες ο "καυτός" Χουλκ!

Με τέσσερις παγοκύστες ο "καυτός" Χουλκ!

Λίγο μετά την εντυπωσιακή του πρεμιέρα στο φετινό Champions League και τα δύο υπέροχα γκολ κόντρα στη Βαλένθια, ο Χουλκ αισθάνθηκε τις... παρενέργειες καθώς γέμισε με παγοκύστες τα πόδια του στα αποδυτήρια του "Mestalla" (φωτογραφίες).

Ο Χουλκ ήταν το βράδυ της Τετάρτης στο "Mestalla" ο παίκτης που σήκωσε πάνω του το περισσότερο επιθετικό φορτίο από πλευράς Ζενίτ και με πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς σκόραρε δις κόντρα στη Βαλένθια (έγραψε το 0-1 και το 0-2), με το δεύτερο μάλιστα τέρμα του να θέτει υποψηφιότητα ως ένα από τα κορυφαία της χρονιάς στη διοργάνωση.

Το σόου όμως του Βραζιλιάνου επιθετικού δεν περιορίστηκε στο χορτάρι αλλά συνεχίστηκε στα αποδυτήρια όπου καταπονημένος από τον αγώνα ξεκίνησε άμεσα την αποθεραπεία του, τοποθετώντας τέσσερις μεγάλες παγοθήκες στα πόδια του.

Ο συμπαίκτης του Μαλαφέεφ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έβγαλε φωτογραφίες τον Χουλκ με τις παγοκύστες του, ανεβάζοντάς τις μάλιστα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Με τέσσερις παγοκύστες ο "καυτός" Χουλκ!
Με τέσσερις παγοκύστες ο "καυτός" Χουλκ!

Δείτε τα δύο γκολ του Χουλκ, με το δεύτερο να κλέβει την παράσταση στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ