ΣΤΗΛΕΣ

"Με προσέγγισαν από Ελλάδα μέσω linkedin"

AC Milan's defender Cristian Zaccardo runs with the ball during his international friendly soccer match against Caen at the Michel dOrnano stadium in Caen, western France, Sunday, Oct. 13, 2013. (AP Photo/David Vincent)
AC Milan's defender Cristian Zaccardo runs with the ball during his international friendly soccer match against Caen at the Michel dOrnano stadium in Caen, western France, Sunday, Oct. 13, 2013. (AP Photo/David Vincent) AP

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006, Κριστιάν Τζακάρντο, ο οποίος έβαλε αγγελία στο linkedin για να βρει ομάδα, αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από Ελλάδα.

Ο Κριστιάν Τζακάρντο είχε βάλει αγγελία προ ημερών στη διάσημη ιστοσελίδα Linkedin, αναζητώντας νέο σταθμό στην καριέρα του. Ο Ιταλός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Βιτσέντζα στη Serie B και όπως αποκάλυψε, δέχθηκε "πάνω από 1.000 προτάσεις", ορισμένες εξ αυτών από την Ελλάδα!

"Πόσες προτάσεις; Πάνω από 1.000, αλλά δεν τις σκέφτηκα πολύ. Σοβαρές προτάσεις είχα από Ελλάδα, Πορτογαλία και τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και από Βραζιλία και Αργεντινή μέχρι Αυστραλία. Είχα προτάσεις επίσης από ομάδες πρώτης κατηγορίας, οι οποίες υποσχέθηκαν να μου προσφέρουν ποτό μετά από κάθε νίκη", δήλωσε στην ιστοσελίδα " Gianlucadimarzio.com".

Ο 35χρονος πρωταθλητής κόσμου με την Ιταλία το 2006 δεν διευκρίνισε τις ομάδες που τον προσέγγισαν, ωστόσο έκανε διαφήμιση του εαυτού του: " Το μόνο που μου λείπει είναι ταχύτητα, αλλά μπορώ να την καλύψω με εμπειρία, αίσθηση της θέσης και καλό διάβασμα του παιχνιδιού. Είμαι σιωπηλός ηγέτης. Είναι δύσκολο να αλυσοδέσεις κάποιον στον τοίχο, αλλά προσπαθώ να ηγηθώ ως παράδειγμα στους νεαρούς".

"Θα έπαιζα στη Serie A δωρεάν, με μπόνους, ανάλογα με τα ατομικά κίνητρα και αυτών της ομάδας που θα έπαιζα. Έχω παίξει 381 φορές στη Serie A και θέλω να φτάσω τις 400. Έχω θέση στη Μίλαν; Ίσως, αλλά όχι τώρα. Παρ' όλα αυτά, δεν είναι πολύ μακριά".

Μετά από την ανταπόκριση που είχε η αγγελία του, ο Τζακάρντο υποσχέθηκε να προσφέρει μία υποτροφία σε τμήμα αθλητικού μάνατζμεντ, σε περίπτωση που βρει ομάδα.

Photo credits: AP Photo/David Vincent

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ