ΣΤΗΛΕΣ

Με ντρίμπλαρες; Σε... πάτησα!

Με ντρίμπλαρες; Σε... πάτησα!

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ένας τερματοφύλακας χτύπησε αντίπαλο και μετά τον πάτησε επειδή προσπάθησε να τον ντριμπλάρει και θεώρησε πως ήθελε με αυτό τον τρόπο να ξεφτιλίσει. Φυσικά, δέχτηκε κόκκινη κάρτα (VIDEO).

Είσαι τελευταίος στη βαθμολογία, έχεις δεχτεί πέντε γκολ στο ματς και προς το τέλος του αγώνα πας να δεχτείς και ξεφτίλα από αντίπαλο. Δεν ήθελε πολύ να γυρίσει το μάτι του γκολκίπερ, Αλί Σαΐντ Σακρ, ο οποίος με το σκορ στο 5-1 εναντίον της ομάδας του, είδε τον 27χρονο, Ντανίνο Μορένο, να προσπαθεί να τον... ξαπλώσει και να τον ντριμπλάρει, προτού σκοράρει. Αυτό ήταν, γύρισαν τα λαμπάκια του.

Σηκώθηκε πάνω, έριξε μια με το χέρι και ξάπλωσε κάτω τον Κολομβιανό άσο της Αλ Αΐν και στην συνέχεια τον πάτησε στην πλάτη, αφού πρώτα ο διαιτητής τού είχε δείξει την κόκκινη κάρτα για το πρώτο χτύπημα. Φυσικό ήταν να του την πέσουν οι αντίπαλοι και να επικρατήσει ένας μικρός χαμός για την απαράδεκτη ενέργειά του, η οποία το πιθανότερο είναι πως θα επιφέρει επιπρόσθετη τιμωρία από την διοργανώτρια Αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ