ΣΤΗΛΕΣ

Με Ντουρμάζ βασικό στο Emirates o Ολυμπιακός!

Με Ντουρμάζ βασικό στο Emirates o Ολυμπιακός!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε μια γκάφα ολκής υπέπεσε η αγγλική Mirror στο περιθώριο του αγώνα Αρσεναλ - Ολυμπιακός για την 2η αγωνιστική της φάση των ομίλων του Champions League.

Σε σχετικό ρεπορτάζ με τίτλο: "Ενδεκα πράγματα που πρέπει να ξέρετε ενόψει του αγώνα Αρσεναλ - Ολυμπιακός", ένα από αυτά είναι ότι ο Τζίμι Ντουρμάζ θα ξεκινήσει βασικός στο αποψινό παιχνίδι! Πιθανώς, οι Αγγλοι δεν γνωρίζουν (!) ότι ο Σουηδός δεν έχει δηλωθεί από τους ερυθρόλευκους στη λίστα του Champions League.

Πρώτο "φάουλ" από τους Αγγλους. Πάμε στο δεύτερο: Στην πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού περιλαμβάνεται και ο τιμωρημένος Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος θα πλαισιωθεί μεταξύ άλλων στο χώρο του κέντρου από τον τραυματία, Ανδρέα Μπουχαλάκη!

Ο νεαρός Κρητικός δεν είναι ο μόνος από τους τραυματίες που βρίσκονται στην πιθανή ενδεκάδα της Mirror, αφού και στην άμυνα δεσπόζει η φυσιογνωμία και του Ντα Κόστα.

Οχι τίποτ' άλλο, αλλά με (τουλάχιστον) 4 αλλαγές στην συγκεκριμένη αρχική ενδεκάδα, στο ρεπορτάζ τους μετά το παιχνίδι, μπορεί να αναφέρουν ότι ανακάτεψε την τράπουλα ο Μίτσελ. Εεεε, ο Μάρκο Σίλβα.

Με Ντουρμάζ βασικό στο Emirates o Ολυμπιακός!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ