ΣΤΗΛΕΣ

"Με κυνηγούσε για μήνες ο Βάρντι"

"Με κυνηγούσε για μήνες ο Βάρντι"

Η Μπέκι Νίκολσον μίλησε σε συνέντευξή της για τη σχέση της με τον Τζέιμι Βάρντι και παραδέχτηκε πως ο άσος της Λέστερ προσπάθησε αρκετούς μήνες μέχρι να την πείσει να βγουν το πρώτο τους ραντεβού.

Ο Τζέιμι Βάρντι ήταν ένας από τους παίκτες-αποκάλυψη της φετινής σεζόν όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη και μαζί με αυτόν έλαμψε και το άστρο της Μπέκι Νίκολσον.

"Με κυνηγούσε για μήνες ο Βάρντι"

Ο λόγος για την 34χρονη Αγγλίδα που βρίσκεται στο πλευρό του από τον Ιανουάριο του 2014 και η οποία θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον φορ της Λέστερ σε δύο εβδομάδες από τώρα, με την μέλλουσα κυρία Βάρντι να δίνει λεπτομέρειες της σχέσης τους μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην αγγλική "Mirror".

"Με κυνηγούσε για μήνες ο Βάρντι"

"Σίγουρα όταν τον γνώρισα πρώτη φορά δεν με τράβηξε από την πρώτη στιγμή. Χρειάστηκε πολλή προσπάθεια από την πλευρά του Τζέιμι για να με κάνει να ενδιαφερθώ για αυτόν. Νομίζω ότι για περίπου δύο μήνες πρέπει να έλεγα "Όχι ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι" αλλά εκείνος συνέχιζε να είναι επίμονος και μου ζητούσε να βγούμε έξω για ποτό. Δεν δεχόταν το όχι ως απάντηση.

"Με κυνηγούσε για μήνες ο Βάρντι"

Όταν τελικά βγήκαμε έξω με έκανε να γελάσω αρκετά. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν "αυτός ο τύπος είναι τρελός" όμως κατάφερε να με κατακτήσει. Όπως και με την ποδοσφαιρική καριέρα του, έτσι και στην περίπτωσή μας, έδειξε πως δεν ήταν διατεθειμένος να εγκαταλείψει τα όνειρά του, όποια και αν ήταν αυτά", τόνισε η συμβία του Βάρντι, η οποία μίλησε και για το πάρτι τίτλου στήθηκε στην οικεία τους την περασμένη Δευτέρα μετά την ισοπαλία της Τσέλσι με την Τότεναμ.

"Με κυνηγούσε για μήνες ο Βάρντι"

"Τα πράγματα ήταν εντελώς τρελά στο τέλος. Κάποιοι από τους παίκτες άρχισαν να φεύγουν γύρω στις 4.30 το πρωί. Ήταν μία ξεχωριστή βραδιά. Έτρεχα από εδώ και από εκεί για να εξυπηρετήσω όλο αυτό τον κόσμο. Ετοίμαζα φαγητά, έφτιαχνα ποτά, ώσπου ξαφνικά ήρθε εκείνη η τρελή στιγμή που εξασφάλισε η ομάδα τον τίτλο.

"Με κυνηγούσε για μήνες ο Βάρντι"

Το εντυπωσιακό είναι πως η κόρη μας Σοφία κοιμόταν στον πάνω όροφο. Το δωμάτιό της είναι πάνω από την κουζίνα, είναι μόλις 18 μηνών και παρόλα αυτά δεν κουνήθηκε καθόλου. Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει πόσος κόσμος βρισκόταν απ'έξω από το σπίτι μας, μέχρι που ο σύλλογος έστειλε άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας για παν ενδεχόμενο. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τόσο εκπληκτικό, το άσχημο ήταν πως εγώ έπρεπε να τα καθαρίσω όλα αυτά".

"Με κυνηγούσε για μήνες ο Βάρντι"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ