ΣΤΗΛΕΣ

Με δανεικό καπέλο από οπαδό έπαιξε ο Χαρτ

Με δανεικό καπέλο από οπαδό έπαιξε ο Χαρτ

Ο Τζο Χαρτ δεν έβλεπε τίποτα αφού τον εμπόδιζε ο ήλιος μέχρι που ένας οπαδός του πέταξε ένα καπέλο για να τον βοηθήσει. (VIDEO)

Την Κυριακή η Γουέστ Χαμ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Σριούσμπερι με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα. Εκείνο βέβαια που θα θυμούνται αρκετοί από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν το αστείο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Τζο Χαρτ.

Ο τερματοφύλακας της Γουέστ Χαμ δεν μπορούσε να δει τίποτα αφού έπαιζε με κόντρα τον ήλιο.

Όλα αυτά μέχρι που ένας οπαδός από την εξέδρα αποφάσισε να δώσει λύση στο πρόβλημα του. Έβγαλε λοιπόν το καπέλο του και του το πέταξε στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως ο Χαρτ έσπευσε να το φορέσει και μετά τον αγώνα τον ευχαρίστησε για αυτή τη βοήθεια του.

"Δεν είχα μαζί μου ένα καπέλο έτσι κάποιος ευγενικός από την εξέδρα μου δάνεισε το δικό του. Θα έπρεπε να έχω μαζί μου καπέλο, γυαλιά ηλίου και όλα τα απαραίτητα αφού πραγματικά δεν έβλεπα τίποτα. Οι φίλαθλοι κατάλαβαν ότι με εμπόδιζε ο ήλιος και αντιλήφθηκα ότι προσπαθούσαν να μου τραβήξουν την προσοχή. Ένας από αυτούς μου πέταξε ένα καπέλο και είμαι ευγνώμον για αυτό" είπε μεταξύ άλλων ο 30χρονος τερματοφύλακας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ