ΣΤΗΛΕΣ

Μάθημα για το τι εστί αρχηγός από τον Νομπλ!

Μάθημα για το τι εστί αρχηγός από τον Νομπλ!

Την περασμένη Δευτέρα (14/9) ο Μαρκ Νομπλ επιλέχτηκε από τον Σλάβεν Μπίλιτς ως αρχηγός της Γουέστ Χαμ και μετά από πέντε ημέρες τον δικαίωσε απόλυτα. Δείτε τι έκανε στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ".

Ευγενής (Noble) όνομα και πράμα! O Μαρκ Νομπλ την περασμένη Δευτέρα επιλέχτηκε από τον Σλάβεν Μπίλιτς ως αρχηγός της Γουέστ Χαμ και σήμερα (19/9) έδειξε στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" ότι αξίζει και με το παραπάνω το περιβραχιόνιο των "σφυριών".

Με τα νεύρα τεντωμένα, την Μάντσεστερ Σίτι να πιέζει για την ισοφάριση και το παιχνίδι να βαδίζει προς το τέλος του, ο Νομπλ... άρπαξε τον Τζένκινσον- που ήταν πεσμένος στο έδαφος- για να γίνει η αλλαγή του χωρίς να κάνει καθυστερήσεις!

Στο 85' ο συμπαίκτης του αρχηγού της Γουέστ Χαμ βρέθηκε στο χορτάρι και ο Νομπλ έτρεξε να τον σηκώσει όπως θα δείτε στο vine. "Θα κερδίσουμε με το σπαθί μας και όχι ροκανίζοντας το χρόνο πέφτοντας στο έδαφος", θα μπορούσε να λέει στη φάση ο 28χρονος κάπτεν.

Για την ιστορία, η Γουέστ Χαμ κέρδισε τελικά με 2-1, υποχρεώνοντας την πρωτοπόρο της Premier League στην πρώτη της φετινή απώλεια βαθμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ