ΣΤΗΛΕΣ

Μάριο Μπαλοτέλι, είσαι τρελός για δέσιμο!

Μάριο Μπαλοτέλι, είσαι τρελός για δέσιμο!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι, ήταν ορεξάτος στο αεροδρόμιο μετά τα δυο του γκολ στη νίκη της Νις επί της Λιλ εκτός έδρας. Τι έκανε; Πέρασε την πύλη ανίχνευσης μετάλλων, πανηγυρίζοντας. (VIDEO).

Το ότι δεν στέκει πολύ καλά στα μυαλά του, το έχει δείξει ένα κάρο φορές. Το ότι είναι τσακωμένος με την σοβαρότητα και την αυτοσυγκράτηση, επίσης. Το ότι είναι προικισμένος από τη φύση με ένα απίστευτο ταλέντο, αλλά κάνει ό,τι μπορεί για να το χαραμίσει, το έχουμε διαπιστώσει. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι γλεντάει τη ζωή και περνάει καλά. Αν, λοιπόν, αυτός περνάει καλά, εμάς δεν μας πέφτει και πολύς λόγος...

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πέτυχε δυο γκολ στον εκτός έδρας αγώνα της Νις με τη Λιλ και η ομάδα του "κλείδωσε" την τρίτη θέση, μένοντας ακόμα στη μάχη για το πρωτάθλημα. Επομένως, ήταν ορεξάτος στο αεροδρόμιο και έκανε πάλι τα δικά του. Τι ακριβώς έκανε; Πέρασε την πύλη ανίχνευσης μετάλλων, πανηγυρίζοντας. Ναι, πήρε φόρα, έπεσε στα γόνατα και σύρθηκε, λες και πανηγύριζε κάποιο γκολ.

Αυτός είναι ο Μπαλοτέλι και δεν θα αλλάξει. Ας το πάρουμε απόφαση. Με τα καλά και τα στραβά του, έχει διαμορφώσει πλέον τον χαρακτήρα του και την προσωπικότητά του.

AP Photo/Laurent Cipriani

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ