ΣΤΗΛΕΣ

Μαραθώνιος... σεξ με Μπαλοτέλι!

Μαραθώνιος... σεξ με Μπαλοτέλι!

Πού μυαλό για ποδόσφαιρο; Αγγλικό μέσο αποκάλυψε νέο ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Μάριο Μπαλοτέλι και παρτενέρ του την 23χρονη Έμα Ντάλτον. Διαβάστε το story (φωτογραφίες).

Μία άκρως πικάντικη ιστορία με κεντρικό πρόσωπο τον Μάριο Μπαλοτέλι και συμπρωταγωνίστρια την 23χρονη κομμώτρια Έμμα Ντάλτον αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Sunday Mirror", με την εφημερίδα να προχωράει μάλιστα σε γαργαλιστικές λεπτομέρειες και να παρουσιάζει την άποψη της νεαρής κοπέλας η οποία αισθάνεται "εξαπατημένη" από τον παίκτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, όλα ξεκίνησαν όταν ο Μάριο Μπαλοτέλι φλέρταρε on line με την νεαρή κοπέλα, για να την προσκαλέσει τελικά στην πολυτελέστατη έπαυλή του όπου διοργάνωνε ένα πάρτι στις 5 Σεπτεμβρίου.

Στην οικεία του "Super Mario" βρίσκονταν επίσης αρκετοί φίλοι τους αλλά και η παρέα της νεαρής κοπέλας, με τον ίδιο να πετυχαίνει το σκοπό του που ήταν να απολαύσει τις ερωτικές της υπηρεσίες (για περίπου τρεις ώρες έμειναν μόνοι τους στο δωμάτιο) αλλά στη συνέχεια να καλεί ταξί για να την παραλάβει στη μέση της νύχτας!

Μαραθώνιος... σεξ με Μπαλοτέλι!

Η Έμμα Ντάλτον αναγκάστηκε να αποχωρήσει μέσα στη μέση της νύχτας από την έπαυλη του Μάριο Μπαλοτέλι

"Ξέρω τη φήμη που έχει όμως νόμιζα ότι θα είχε αλλάξει από αυτά που είχα διαβάσει για αυτόν. Ήταν γοητευτικός και από όσο ήξερα ελεύθερος οπότε είπα "Γιατί όχι;" Τώρα αισθάνομαι ανόητη.

Δεν έπρεπε να πάω ποτέ σπίτι του αλλά τώρα ό,τι έγινε, έγινε. Ενδιαφερόταν μόνο για ένα πράγμα από μένα και μετά ήθελε να με ξεφορτωθεί", εκμυστηρεύτηκε στην εφημερίδα η νεαρή ανύπαντρη μητέρα, η οποία αποκάλυψε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους συνέρευσης ο Μπαλοτέλι της είπε: "Αυτό είναι πολύ ωραίο. Με βοηθάει για το ποδόσφαιρο που παίζω".

Μαραθώνιος... σεξ με Μπαλοτέλι!

Αυτή είναι η φωτογραφία που έστειλε η Έμμα μέσω του κινητού της στον Ιταλό φορ

Όσο για το αποκορύφωμα; Ο Μάριο Μπαλοτέλι της τηλεφώνησε την επόμενη ημέρα και της ζήτησε να μείνουν... καλοί φίλοι, καθώς η επιθυμία του είναι να ξαναβάλει στη ζωή του την -πρώην εδώ και λίγο καιρό- Φάνι Νεγκουέσα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ