ΣΤΗΛΕΣ

Λυτρώθηκε με τον τερματοφύλακά της η Μποέμιανς 1905

Λυτρώθηκε με τον τερματοφύλακά της η Μποέμιανς 1905

Ο τερματοφύλακας της Μποέμιανς 1905, Ζντένεκ Ζλαμάλ, σκόραρε στο 92ο λεπτό του αγώνα με την Ντούκλα Πράγας και ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του, γνωρίζοντας την αποθέωση (VIDEO).

Δεν ήταν η πρώτη φορά, ούτε θα είναι η τελευταία, πάντα όμως θα εντυπωσιάζει και θα είναι άξιο αναφοράς. Το να σκοράρει ένας τερματοφύλακας δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, αλλά δεν συμβαίνει πάντα να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις ενός αγώνα με οτιδήποτε άλλο πλην στημένης φάσης.

Ο γκολκίπερ της Μποέμιανς 1905, Ζντένεκ Ζλαμάλ, ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά στον αγώνα με την Ντούκλα Πράγας για το πρωτάθλημα Τσεχίας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με 2-0, η γηπεδούχος ομάδας μείωσε με πέναλτι στο 71' και έψαχνε την ισοφάριση.

Ο αγώνας είχε φτάσει στις καθυστερήσεις και η Μποέμιανς είχε κερδίσει κόρνερ. Άπαντες ήταν στην περιοχή της Ντούκλα, μεταξύ αυτών και ο τερματοφύλακάς της, που είχε κατέβει μήπως και μπορούσε να κάνει κάτι. Το έκανε και με το παραπάνω, αφού σαν επιθετικός ολκής, πήρε την κατάλληλη θέση και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία, λυτρώνοντας την ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ