ΣΤΗΛΕΣ

Λάθος στο... όνομά της έκανε η Μονπελιέ

Λάθος στο... όνομά της έκανε η Μονπελιέ

Η Μονπελιέ... κατόρθωσε να τυπώσει λάθος το όνομά της σε επίσημες φανέλες του συλλόγου και να τις διαθέσει έτσι στους φιλάθλους, αλλά και να τις χρησιμοποιήσει στη Ligue 1 (photos).

Εάν το marketing σε μία εταιρία εκατομμυρίων αποτελεί τομέα μείζονος σημασίας, στη Μονπελιέ μάλλον έχουν διαφορετική άποψη. Ο γαλλικός σύλλογος υπέπεσε σε μία απίθανη γκάφα, η οποία αφορά τα επίσημα προϊόντα που προμηθεύονται οι φίλαθλοι της ομάδας και η οποία -λογικά- δεν έχει προηγούμενο.

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, όλες οι φανέλες που διατέθηκαν το καλοκαίρι από επίσημα καταστήματα της ομάδας είχαν... ορθογραφικό λάθος και μάλιστα όχι όπου κι όπου, αλλά στο όνομα του συλλόγου! Αντί για "Montpellier", η ομάδα αναγραφόταν ως "Montpelier" στη λατινική γραφή της, δηλαδή έλειπε ένα "l"!

Μάλιστα, όπως πρόσεξαν οι πιο παρατηρητικοί, η λάθος γραφή του ονόματος της ομάδας είχε τυπωθεί και στις φανέλες που χρησιμοποίησαν οι παίκτες στην 1η αγωνιστική της Ligue 1, στην εντός έδρας νίκη 1-0 με αντίπαλο την Καέν.

Λάθος στο... όνομά της έκανε η Μονπελιέ
Λάθος στο... όνομά της έκανε η Μονπελιέ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ