ΣΤΗΛΕΣ

Κωμικός πετάει χαρτονομίσματα στον Μπλάτερ!

Κωμικός πετάει χαρτονομίσματα στον Μπλάτερ!

Διάσημος stand-up κωμικός διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου του Ζεπ Μπλάτερ για να "λούσει" με χαρτονομίσματα τον πρόεδρο της FIFA! Δείτε το video.

Ο Ζεπ Μπλάτερ παραχώρησε τη Δευτέρα (20/7) συνέντευξη Τύπου (πρώτη μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από τον προεδρικό θώκο) στην οποία έκανε γνωστό πως οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου θα λάβουν χώρα στις 26 Φεβρουαρίου 2015 όμως αυτή είχε ένα απίστευτο απρόοπτο.

Λίγο αφότου ο 79χρονος Ελβετός άρχισε να μιλάει στους ρεπόρτερ ο Άγγλος κωμικός Νι Νέλσον φρόντισε να διακόψει τη συνέντευξη με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο, πλησιάζοντας τον Μπλάτερ και πετώντας πάνω του ψεύτικα χαρτονομίσματα.

Κωμικός πετάει χαρτονομίσματα στον Μπλάτερ!

Ο Μπλάτερ φοβήθηκε αρχικά και στη συνέχεια φώναξε τους άνδρες ασφαλείας να απομακρύνουν εκτός αιθούσης τον Νέλσον, με τον πρόεδρο της FIFA να αποχωρεί για λίγη ώρα από το πόντιουμ και να ενημερώνει πως θα καθυστερήσει για λίγο η συνέντευξη Τύπου ώστε να "καθαριστεί" το δωμάτιο.

Κωμικός πετάει χαρτονομίσματα στον Μπλάτερ!

"Αυτό είναι έλλειψη παιδείας", ήταν το πρώτο σχόλιο του Μπλάτερ μετά την απρόσμενη εισβολή, για να προσθέσει: "Κυρίες και κύριοι, θα πρέπει πρώτα να καθαρίσουμε. Διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Αυτό που έγινε δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Θα επιστρέψω σε λίγα λεπτά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ