ΣΤΗΛΕΣ

Ξέσπασμα κατά Κριστιάνο από την... απατημένη Ιρίνα

Ξέσπασμα κατά Κριστιάνο από την... απατημένη Ιρίνα

Η Ιρίνα Σάικ προχώρησε στην αποκάλυψη ότι έδωσε τέλος στη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ανακάλυψε πως φλέρταρε μέσω κινητού με άλλες γυναίκες. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Για σχεδόν πέντε χρόνια αποτελούσαν ένα από τα διασημότερα ζευγάρια στο χώρο της σόου μπιζ όμως εδώ και λίγους μήνες ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Ιρίνα Σάικ αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους.

Για τις αιτίες του χωρισμού δεν είχαν διαρρεύσει πάρα πολλά καθώς και οι δυο τους είχαν προτιμήσει το δρόμο της... σιωπής όμως αυτή φαίνεται πως "έσπασε" από την πλευρά της Ιρίνα Σάικ, η οποία αποφάσισε να πετάξει το γάντι στον Πορτογάλο σούπερ σταρ μιλώντας σε στενό της πρόσωπο.

"Τώρα ξέρω την αλήθεια και αισθάνομαι εντελώς προδομένη. Τον εμπιστεύτηκα και κόλλησα μαζί του όταν υπήρχαν φήμες πως έβγαινε με άλλες γυναίκες.

Αισθάνομαι ανόητη που με κορόιδεψε ο Κριστιάνο. Με πρόδωσε με τουλάχιστον μία ντουζίνα γυναίκες", φέρεται να εκμυστηρεύτηκε η 29χρονη Ρωσίδα καλλονή όπως αποκαλύπτει η "Sun".

Ξέσπασμα κατά Κριστιάνο από την... απατημένη Ιρίνα
© GETTY IMAGES

Σύμφωνα με το αγγλικό σκανδαλοθηρικό μέσο η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της σχέσης τους ξεκίνησε τη στιγμή που διοργάνωναν ένα πάρτι στη Μαδρίτη και η Ιρίνα Σάικ εντόπισε στο κινητό του αγαπημένη τους τηλεφωνικούς αριθμούς που δεν αναγνώριζε.

Τότε αποφάσισε να τσεκάρει την προέλευση των αριθμών και ανακάλυψε ότι αντιστοιχούσαν σε προφίλ γυναικών από διάφορα μέρη στον κόσμο, όπως η Κολομβία, η Αυστραλία και η Γαλλία.

Ξέσπασμα κατά Κριστιάνο από την... απατημένη Ιρίνα
© WIREIMAGE

"Αμέσως ήρθε σε κόντρα με τον Κριστιάνο όμως εκείνος αρνήθηκε αρχικά τα πάντα. Αφού του εξήγησε όμως τι είχε βρει εκείνος παραδέχτηκε πως είχε στείλει μηνύματα σε όλες αυτές τις γυναίκες.

Δεν έδωσε καμία δικαιολογία. Δεν μπορούσε να το πιστέψει οπότε άφησε κατευθείαν το σπίτι. Εκεί ήταν που τελείωσε τη σχέση", αποκάλυψε στην εφημερίδα φιλικό πρόσωπο της Ρωσίδας μοντέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ