ΣΤΗΛΕΣ

Ξέσπασε στη ρακέτα

Ξέσπασε στη ρακέτα

Ο Φάμπιο Φονίνι νευρίασε και έριξε το φταίξιμο στη ρακέτα του. Προτού χάσει έβγαλε ένας από τους καλύτερους πόντους στο US Open (videos).

Ο Φάμπιο Φονίνι είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Όταν δε τα πράγματα άσχημα ο εκρηκτικός του χαρακτήρας κυριαρχεί και ο Ιταλός που βρίσκεται στο Νο17 της παγκόσμιας κατάταξης κάνει τρελά πράγματα.

Ακριβώς αυτό συνέβη στον αγώνα με τον Αντριάν Μαναρινό για τον 2ο γύρο του Όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών (US Open). Ο Φονίνι έχασε τη ψυχραιμία του όταν κινδύνευσε να βρεθεί πίσω στο σκορ με δύο σετ.

Από τα νεύρα του έριξε κάτω τη ρακέτα του. Δεν του έκανε το χατίρι να σπάσει με την πρώτη και έτσι ο 27χρονος που προπονείται με τον Ισπανό Χοσέ Πέρλας την ξαναπέταξε κάτω και ολοκλήρωσε αυτό που είχε ξεκινήσει.

Στο τρίτο σετ πάλι με τον αγώνα να μοιάζει και να είναι χαμένος ο Φονίνι έβγαλε μια επιστροφή με tweener με την πλάτη στραμμένη στο φιλέ. Δεν ήταν winner, αλλά πόσοι θα συνέχιζαν να παίζουν τον πόντο μετά από ένα τέτοιο χτύπημα το οποίο δεν καταφέρνουν αρκετοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ