ΣΤΗΛΕΣ

Ξεκαρδιστικά "highlights" χωρίς γκολ και φάσεις!

Ξεκαρδιστικά "highlights" χωρίς γκολ και φάσεις!

Τι video να φτιάξει μία ομάδα όταν έχει δεχτεί 4 γκολ και δεν έχει φάση ούτε για δειγμα σε όλο το ματς; Οι άνθρωποι της Cabinteely FC βρήκαν τη λύση και αξίζουν βραβείο ευρηματικότητας!

Πολλές φορές όταν δεν έχουμε δει ένα παιχνίδι της αγαπημένης μας ομάδας αδημονούμε να δούμε στην τηλεόραση τα καλύτερα στιγμιότυπα, όμως για τους φίλους της Cabinteely FC αυτή η αγωνία δεν υφίσταται τη φετινή σεζόν, με την ομάδα τους να απογοητεύει και να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας της πρώτης κατηγορίας της Ιρλανδίας.

Μετά μάλιστα από το τελευταίο της παιχνίδι όπου ηττήθηκε 0-4 στην έδρα της Athlone Town και δεν δημιούργησε ούτε μία φάση στην αντίπαλη εστία οι άνθρωποι της ομάδας βρέθηκαν σε αμήχανη θέση, έχοντας την ευθύνη να ανεβάσουν video με τις καλύτερες φάσεις.

Αμηχανία; Γράψτε λάθος! Όχι μόνο ανέβασαν video στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο Υoutube αλλά έκαναν και "μαγικά" εξαφανίζοντας και τα τέσσερα γκολ και όλες τις φάσεις των αντιπάλων.

Τι περιείχε το video των highlights διάρκειας 30 δευτερολέπτων; Την σέντρα του αγώνα, τις δύο αλλαγές της ομάδας (παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμό) με replay και φυσικά το τελικό σφύριγμα!

Απολαύστε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ