ΣΤΗΛΕΣ

Κριτική στον προπονητή; Τρεις μήνες φυλακή!

Κριτική στον προπονητή; Τρεις μήνες φυλακή!
© AFP/GETTY IMAGES

Δύο παίκτες προσέβαλαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που δεν τους κάλεσε στην εθνική ομάδα αλλά για κακή τους τύχη υπήρχε κάμερα που τους "τσάκωσε". Το αποτέλεσμα είναι να μπουν φυλακή!

Όσο και αν ακούγεται εξωπραγματική η παρακάτω είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή. Δύο παίκτες τόλμησαν να αμφισβητήσουν με άσχημες κουβέντες τον προπονητή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που δεν τους κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, με την τιμωρία τους να είναι... φυλακή!

Όπως αποκάλυψε η "Equipe", ο Αμπντουλάχ Κασέμ, ο ένας από τους δύο παίκτες, δεν πήρε με καλό μάτι την μή κλήση του στην εθνική ομάδα και "τα έχωσε" στον προπονητή Μαχντί Αλί Χασάν Ρεντά, με τα συγκεκριμένα λόγια να καταγράφονται όμως μέσω κάμερας και έτσι να βρίσκει τον μπελά του.

Κριτική στον προπονητή; Τρεις μήνες φυλακή!
© AFP/GETTY IMAGES

Ο μέσος της Αλ Νταφρά και ένας ακόμα παίκτης αναγνωρίστηκαν μέσω του video, οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, και εκεί κρίθηκαν ένοχοι, με αμφότερους να καταδικάζονται σε φυλάκιση για τρεις μήνες.

Η κατηγορία που σχηματίστηκε εναντίον τους ήταν πως χρησιμοποίησαν μέσα τηλεπικοινωνίας για να προσβάλλουν άλλο άτομο και να παραβιάσουν τους νόμους περί ηθικής στο διαδίκτυο ενώ πέρα από την ποινή φυλάκισης που θα εκτίσουν, τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό και από τις ομάδες τους.

Κριτική στον προπονητή; Τρεις μήνες φυλακή!

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Κασέμ υποστήριξε στο δικαστήριο πως το video είδε το φως της δημοσιότητας χωρίς τη συγκατάθεση του πελάτη του, όμως ο ισχυρισμός αυτός δεν στάθηκε ικανός για να αποφύγουν οι δύο ποδοσφαιριστές την τιμωρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ