ΣΤΗΛΕΣ

"Κράξιμο" στους οπαδούς από τη σύντροφο Ινσίνιε!

"Κράξιμο" στους οπαδούς από τη σύντροφο Ινσίνιε!

Μέτωπο με τους οπαδούς της Νάπολι άνοιξε η σύζυγος του Λορέντσο Ινσίνιε μετά από σφυρίγματα κατά του Ιταλού άσου στον αγώνα με τη Μπιλμπάο. Διαβάστε το αθυρόστομο μήνυμά της.

Ο Λορέντσο Ινσίνιε άκουσε πολλά σφυρίγματα αποδοκιμασιών τη στιγμή της αλλαγής του στο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο το βράδυ της Τρίτης ( 1-1 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Champions League ) και το γεγονός αυτό ώθησε την σύζυγό του να... μπει και αυτή στο γήπεδο.

Η στάση των οπαδών των "παρτενοπέι" προς τον Ιταλό διεθνή μεσοεπιθετικό (συνέβη αρκετές φορές και την περασμένη σεζόν) δεν άρεσε καθόλου στην Τζένι Νταρόνε η οποία έχασε τον έλεγχο και επιτέθηκε στους τιφόζι των "παρτενοπέι" χρησιμοποιώντας μάλιστα και μία υβριστική φράση!

"Κράξιμο" στους οπαδούς από τη σύντροφο Ινσίνιε!

Η κυρία Ινσίνιε ακολούθησε τον σύζυγό της και στη Βραζιλία στο πρόσφατο Μουντιάλ

"Σήμερα κάνει λάθος και άμεσως έτοιμοι να τον δείξουν με το δάχτυλο, αύριο σκοράρει και γίνεται άγιος! Ε, πηγαίνετε να γαμ@@@@@@ περιστασιακοί οπαδοί του κωλ@@. Δεν σας αξίζει στη Νάπολι", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμά της στη σελίδα που διατηρεί στο Instagram.

"Κράξιμο" στους οπαδούς από τη σύντροφο Ινσίνιε!

Ο Λορέντσο αντέδρασε έντονα και αυτός στις αποδοκιμασίες των οπαδών της Νάπολι τη στιγμή που κατευθυνόταν προς τον πάγκο

Όπως γίνεται εύλογα αντιληπτό, αυτή η τοποθέτησή της στα social media έγινε θέμα σε όλα τα ιταλικά ΜΜΕ, με την ίδια λίγες ώρες αργότερα να ανεβάζει φωτογραφία της μαζί με τον Λορέντσο Ινσίνιε και το παιδί τους, σε στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ