ΣΤΗΛΕΣ

"Kράξιμο" σε Πέπε από τον Γκάρι Λίνεκερ

"Kράξιμο" σε Πέπε από τον Γκάρι Λίνεκερ

Οι προσπάθειες του Πέπε να "εκμαιεύσει" την αποβολή παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League εξόργισε τον Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος δεν του... χαρίστηκε μέσω Twitter.

Ο Πέπε επιχείρησε δύο φορές κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League να κερδίσει αποβολή παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης υποδυόμενος πως δέχτηκε χτύπημα εκτός φάσης (πρώτα από τον Φιλίπε Λουίς και έπειτα από τον Καράσκο) όμως σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν "έπεισε" τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Άγγλος ρέφερι αντιλήφθηκε πως ο Πορτογάλος αντιδρούσε υπερβολικά προκειμένου να προκαλέσει την αποβολή παίκτη των "ροχιμπλάνκος" και δεν του έδωσε ιδιαίτερη σημασία, κάτι όμως που έκανε ο Γκάρι Λίνεκερ ο οποίος παρακολουθούσε το παιχνίδι από τις εξέδρες του 'San Siro".

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΩΝ FOOTSHIRTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ!

Αυτό έγινε μέσω δύο "χτυπημάτων" στη σελίδα του στο Twitter όπου "έκραξε" τον κεντρικό αμυντικό της Ρεάλ, κατηγορώντας τον ουσιαστιά για την υποκριτικη του συμπεριφορά: "Ο Πέπε είναι τόσο αρχ@@@@", ήταν το πρώτο του τιτίβισμα ενώ λίγη ώρα αργότερα έγραψε: "Ο Πέπε είναι ένα τεράστιο αρχ@@@@".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ