ΣΤΗΛΕΣ

Κοουτίνιο και Βαϊνάλντουμ εναντίον... τριάντα παικτών

Κοουτίνιο και Βαϊνάλντουμ εναντίον... τριάντα παικτών

Φιλίπε Κοουτίνιο και Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ συμμετείχαν στο πιο ιδιαίτερο παιχνίδι της καριέρας τους, αφού οι δυο τους σχημάτισαν μία ομάδα και αντιμετώπισαν μία άλλη ομάδα που αποτελείτο από... τριάντα (9χρονους) παίκτες! (video)

Θα μπορούσε να είναι το πιο άνισο παιχνίδι στην ιστορία. Και ήταν. Αφού οι δύο παίκτες που είχε μία ομάδα αποδείχθηκαν... περισσότεροι από τους τριάντα (και δύο τερματοφύλακες) που είχε η άλλη σε αυτόν τον ιδιαίτερο αγώνα στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ στο Κίρκμπι.

Σε μία ιδέα που έχουμε δει να υλοποιείται και στο παρελθόν, δύο αστέρια της πρώτης ομάδας των "κόκκινων", ο Φιλίπε Κοουτίνιο και ο Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα κ-9 ετών του συλλόγου, που θα αποτελείτο από τριάντα παιδιά.

Μοναδική βοήθεια για τους δύο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Λίβερπουλ, ο τερματοφύλακας στους νέους, Ντάνιελ Μουρ, ο οποίος θα υπερασπιζόταν την εστία τους.

Το 1-0 ανήκε στους... έμπειρους ποδοσφαιριστές του γηπέδου, ωστόσο οι νεαροί αντεπιτέθηκαν με τρία απανωτά τέρματα, τα οποία πανηγύρισαν δεόντως.

Κοουτίνιο και Βαϊνάλντουμ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3 πριν από το τελευταίο σφύριγμα και με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε αυτός ο ιδιαίτερος αγώνας, με τον οποίο εορτάστηκε η υπογραφή 22 επαγγελματικών συμβολαίων με παίκτες της κ-9.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ