ΣΤΗΛΕΣ

Κλειστά τα ταχυδρομεία για χάρη της Εθνικής στην Ισλανδία

Iceland's fans shout during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Victor Caivano)
Iceland's fans shout during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Victor Caivano) AP

Η Εθνικής ομάδα της Ισλανδίας αγωνίζεται την Παρασκευή κόντρα στη Νιγηρία και τα ταχυδρομεία θα κλείσουν νωρίτερα για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να δουν τον αγώνα. Πιθανότατα δεν θα είναι η μοναδική δημόσια υπηρεσία που θα δώσει... ρεπό ορισμένων ωρών.

Όταν αγωνίζεται η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ισλανδίας είναι κάτι σαν αργία. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία όλοι οι κάτοικοι της μικρής νησιωτικής χώρας παρακολούθησαν τον αγώνα με την Αργεντινή.

Ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής Ισλανδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι την Παρασκευή (22/6) απέναντι στη Νιγηρία.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Ο αγώνας είναι νωρίς, για την ακρίβεια ο δεύτερος χρονικά, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να δυσκολεύονται στο να δουν την αναμέτρηση. Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 15.00 ώρα Ισλανδίας (στις 18.00 ώρα Ελλάδας) και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό εκείνοι την ώρα πολλοί θα δουλεύουν.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι ταχυδρόμοι. Η διοίκηση των ταχυδρομείων της χώρας ωστόσο έδωσε λύση στο πρόβλημα που πήγαινε να δημιουργηθεί. Τα ταχυδρομεία θα κλείσουν στις 15.00 και όχι στις 18.00 για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να παρακολουθήσουν τον αγώνα! Πιθανολογείται, μάλιστα, στα media της χώρας ότι δεν θα είναι η μοναδική δημόσια υπηρεσία που θα "κατεβάσει ρολά" νωρίτερα από το κανονικό πρόγραμμα βάσει ωραρίου.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Νιγηρία - Ισλανδία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Victor Caivano

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ