ΣΤΗΛΕΣ

"Killer" και στα 16 του ο Kobe!

"Killer" και στα 16 του ο Kobe!

Δείτε ένα εκπληκτικό VIDEO ντοκουμέντο με τον Kobe Bryant να "οργιάζει" σε αγώνα high school, ένα χρόνο πριν βρεθεί απευθείας στο ΝΒΑ.

Σε τρεις μέρες θα γιορτάσει τα 36α γενέθλιά του. Προσπαθεί να επιστρέψει μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, αλλά και εκείνον στο γόνατο, που τον έβγαλε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα της περσινής σεζόν. Ο Kobe Bryant θέλει να ξεπεράσει τον Michael Jordan στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του ΝΒΑ και ελπίζει πως θα διεκδικήσει άλλο ένα δαχτυλίδι πριν αποχωρήσει από τα παρκέ.

Προς το παρόν, ο star των Lakers απολαμβάνει ένα VIDEO που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του "Lakers Nation". Τι ακριβώς δείχνει; Τον ίδιο, σε ηλικία 16 ετών, σε αγώνα high school. Εκείνος φορούσε τη φανέλα του Lower Merion, από το οποίο τον απέκτησε η ομάδα του Los Angeles ένα χρόνο αργότερα (1996), απέναντι στο Norristown.

Μεγάλο ντέρμπι, τρομερό σασπένς στο φινάλε, όμως ο "Black Mamba" είχε από τότε το ένστικτο του "killer". Πήρε τη μπάλα στα κρίσιμα, έβαλε διαδοχικά τρίποντα και οδήγησε το σχολείο του στη νίκη. Στη συνέχεια, έκανε δηλώσεις με το γνωστό χαρακτηριστικό (γεμάτο αυτοπεποίθηση) ύφος που τον συνοδεύει μέχρι και σήμερα.

Απολαύστε το VIDEO, κυρίως από το όγδοο λεπτό κι έπειτα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ