ΣΤΗΛΕΣ

Κέρδισε τέσσερα πέναλτι και δύο αποβολές στον ίδιο αγώνα

Κέρδισε τέσσερα πέναλτι και δύο αποβολές στον ίδιο αγώνα

Η Ιντερνασιονάλ χρειάστηκε τέσσερα πέναλτι και δύο αποβολές αντιπάλου για να κάμψει την αντίσταση της Νάουτικο στο πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Μία... άνιση αναμέτρηση διεξήχθη στο Πόρτο Αλέγκρε για την 6η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Η Ιντερνασιονάλ υποδέχθηκε την Νάουτικο και μετά από ένα... ήπιο 1ο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1, άρχισε το... πάρτι

Στο 52ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ουίλιαμ Πότκερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νιρλέι αποβλήθηκε για νέο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε επίσης εύστοχα ο Αντρές ντ' Αλεσάντρο.

Στο 65', η Ιντερνασιονάλ κέρδισε τρίτο πέναλτι, ωστόσο ο Μαρσέλο Σιρίνο δεν κατάφερε να νικήσει τον Τίαγκο Καρντόζο που βρισκόταν στην εστία της Νάουτικο.

Οι κομβικές αποφάσεις του διαιτητή δεν ολοκληρώθηκαν εδώ. Ο Ζιοβάνι μείωσε στο 85' σε 3-2 και το παιχνίδι, παρά την ανισορροπία 11 εναντίον 10, έγινε ντέρμπι.

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, ο Καρντόζο υπέπεσε κι αυτός σε πέναλτι και ο Ουίλιαμ να έχει την ευκαιρία να "κλειδώσει" τη νίκη. Φευ. Ο τερματοφύλακας της Νάουτικο κατάφερε να αποκρούσει.

Στην επόμενη φάση αποβλήθηκε ο Νταρλάν Μπίσπο για τους φιλοξενούμενους και στο 93' ο Σιρίνο διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ