ΣΤΗΛΕΣ

"Καυτό" στριπτίζ στο Χιλή-Περού!

"Καυτό" στριπτίζ στο Χιλή-Περού!

Οι δύο σέξι οπαδοί του Περού, Ιρίνα Γκράντες και Ντέζι Αραούχο, προσέφεραν σόου απείρου κάλλους στο Χιλή-Περού, καταφέρνοντας μέχρι και να... ενώσουν τους οπαδούς των δύο ομάδων. Δείτε το video!

Οι φίλοι της Χιλής και του Περού έφυγαν χαρούμενοι από το "Malvinas Argentinas" μετά τη λήξη του αγώνα τα ξημερώματα της Τετάρτης (1-0 για τη Χιλή), με αμφότερες τις ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, όμως αυτός δεν ήταν ο μοναδικός λόγος...

Ο άλλος έχει να κάνει φυσικά με την παρουσία στις εξέδρες των Ιρίνα Γκράντες και Ντέζι Αραούχο, με τις δύο φανατικές οπαδούς της ομάδας του Σέρχιο Μαρκαριάν δηλώνουν "παρούσες" στα πρώτα 15 λεπτά και να βάζουν... φωτιά στο ανδρικό φίλαθλο κοινό.

Το τσουχτερό κρύο τις ανάγκασε αρχικά να φορούν μπουφάν, όμως μετά από τις παραινέσεις των θαυμαστών τους τα πέταξαν από πάνω τους, για να δώσουν το συνήθες σόου που δίνουν στη φετινή διοργάνωση.

Αυτή τη φορά μάλιστα προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα έχοντας γράψει πάνω στα στήθη τους "ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΟΥ" ("TE AMO PERU"), με το συγκεκριμένο μότο να γίνεται άμεσα σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ομάδας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ